Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen lefeküdtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen lefeküdtem egy sráccal és félek hogy mindenkinek elmondja?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy házi buliban az egyik barátnőm balatoni nyaralójában. Ott volt a legjobb barátom (fiú) és hát mindketten sokat ittunk. Igazából én nem nagyon vagyok az az ivós típus és pontosan tudom hogy nem bírom a piát. Igazából nem is tudom mi történhetett velem hogy annyit ittam. Nem emlékszem sok mindenre a legtöbbet a barátnőim mesélték vissza. Azt mondták hogy szinte egész este egymás száján lógtunk. Arra emlékszem hogy egy szobában az ágyon csókolózunk és rémlik hogy tovább is mentünk. Reggel a srác mellett ébredtem meztelenül, azt hittem belehalok a szégyenbe. Gyorsan összepakoltam a cuccaim és felültem az első hazafelé tartó vonatra pedig segítenem kellett volna a takarításban. Nagyon rosszul érzem magamat, nekem ez volt az első és szerintem a barátomnak is. És még csak nem is emlékszem milyen volt. Nagyon félek hogy esetleg a fiú elmondja ezt másoknak is vagy az anyukájának (mert ők mindent megbeszélnek, nagyon jó a kapcsolatuk). Viszont akkor lehet hogy az én szüleim is megtudják mert ők is jóban vannak, de azt nem akarom mert nem is szabadott volna lent lennem a Balatonon. Tudom hogy egy hatalmas nagy rib@nc vagyok és megérdemlem hogy ezt történt velem de nem tudom ezek után mit tudok tenni. Hogyan nézzek így a barátom szemébe? :'( Nem élem túl...

Még csak 16 éves vagyok.

2012. aug. 18. 20:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A tablettán már túl vagyok. A "Hogyan nézzek így a barátom szemébe?" rész pedig arra a srácra vonatkozik akivel csináltam. Minden esetre köszönöm a válaszokat. Igazából csak azért írtam ki a kérdést mert muszáj volt kiöntenem magamból a dolgokat. :/
2012. aug. 18. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

NEM vagy r.banc, de egy kicsit felelőtlen. 16 évesen a szüleid tudta nélkül egy balatoni házibuliban kikötni csínytevés, és egyáltalán nem rossz dolog! :)

A szex az más.... hát, nem tudom. Így alakult. Beszélj a sráccal, tanulj belőle. 28F

2012. aug. 19. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, miért nagyobb baj, hogy te lefeküdtél vele, mint hogy ő veled? Ha szégyenszámba megy ez a környezetetekben, akkor ő ugyanakkora szégyenbe kerül, mint te.
2012. okt. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!