Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyennel most mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyennel most mit csináljak? Megunja valaha is?

Figyelt kérdés

A báratnőmet már fél éves ismerem és mikor elmentem hozzájuk a huga rám mozdult azt hittem csak viccel ezért csak nevettem rajta. De már amióta találkoztunk, szó szerint zaklat amit elis mondtam a barátnőmnek beszélt vele de a csaj megsem hallgata. Pár példa arról amit csinált: Hozzám dörgölte a fenekét mikor vártam a baránőmet a konyhában, akkor oda jön az utcán és megpróbál csókolni, mikor a barátnőm elment a fürdőbe ő bejön a szobába egyszál bugyiban és közben forog.

Már ott vagyok, hogy elmomdjam az apjának de mit szólna hozzá? De ez már a kapcsolatunkra megy mert én nem megyek hozzájuk meg állandóan követi a barátnőmet a huga így találkozni is alig tudunk. Mint a csótányt nem lehet lerázni.

2012. aug. 18. 20:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Momdtam már neku minden durva dolgot mint pl.: a melled miért vetted le meg a barbitad bemutatod? 8. a randisat kipróbálom mert az ténleg megoldáshoz vezethet meg van egy brutál mázsa feletti haverom.
2012. aug. 18. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Először vedd fel, aztán szólj az apjának. Ezek a tinirib.ancok nem szállnak le a fiúkról. Az apja meg bizonyíték nélkül tényleg nem hinné el.

Üdv, 14/L

2012. aug. 18. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Én adtam a randis tippet.

Esetleg jól beégetheted még azzal is, ha folyton arról érdeklődsz, mikor lesz barátja?

Négyszemközt meg azzal piszkálod, hogy annyira ronda, hogy a nővére használt pasiját próbálja megkaparintani... mivel esélye sincs saját pasit szerezni...

Esetleg add meg neki időnként egy-egy fiú haverod elérhetőségét.

Már csak "bosszúból is" fog valami pasit szerezni.

2012. aug. 18. 21:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Kösz az ötleteket mert nekem már semmi nem jutot eszembe remélem beválnak.
2012. aug. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!