Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyennel most mit csináljak? Megunja valaha is?
A báratnőmet már fél éves ismerem és mikor elmentem hozzájuk a huga rám mozdult azt hittem csak viccel ezért csak nevettem rajta. De már amióta találkoztunk, szó szerint zaklat amit elis mondtam a barátnőmnek beszélt vele de a csaj megsem hallgata. Pár példa arról amit csinált: Hozzám dörgölte a fenekét mikor vártam a baránőmet a konyhában, akkor oda jön az utcán és megpróbál csókolni, mikor a barátnőm elment a fürdőbe ő bejön a szobába egyszál bugyiban és közben forog.
Már ott vagyok, hogy elmomdjam az apjának de mit szólna hozzá? De ez már a kapcsolatunkra megy mert én nem megyek hozzájuk meg állandóan követi a barátnőmet a huga így találkozni is alig tudunk. Mint a csótányt nem lehet lerázni.
Először vedd fel, aztán szólj az apjának. Ezek a tinirib.ancok nem szállnak le a fiúkról. Az apja meg bizonyíték nélkül tényleg nem hinné el.
Üdv, 14/L
Én adtam a randis tippet.
Esetleg jól beégetheted még azzal is, ha folyton arról érdeklődsz, mikor lesz barátja?
Négyszemközt meg azzal piszkálod, hogy annyira ronda, hogy a nővére használt pasiját próbálja megkaparintani... mivel esélye sincs saját pasit szerezni...
Esetleg add meg neki időnként egy-egy fiú haverod elérhetőségét.
Már csak "bosszúból is" fog valami pasit szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!