Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyert van az hogy a fiuknak mindig a legerkolcstelenebb lany kell?
Figyelt kérdés
Azok a lanyok a tukorben osszenyomott mellel meg kacsaszajjal pozolnak milyert kaposabbak mint a normalis lanyok?2012. aug. 17. 22:42
1/15 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Megakarjuk enni őket minden férfi szereti a kacsahúst
2/15 anonim válasza:
Mert jó a seggük meg a mellük tehát az alakjuk.Ezek úgy is csak arra jók nem kell irigykedni rájuk.
3/15 anonim válasza:
Csak annyit mondok,hogy amelyik fiúnak az kell az olyan is.Én az ilyen lotyókat nagy ívben elkerülöm és szerencsére újabban már ők is kerülnek engem.
Amúgy meg "miért" nem pedig "milyért".
21/F
4/15 anonim válasza:
Nyilván azért mondod,mert csúnyán koppantál sokszor az ilyenekkel és ez egyfajta bosszú.De bevallom én is koppantam az ilyen félékkel nem egyszer..
5/15 anonim válasza:
Nekem nem kell ilyen lány..16/F
6/15 anonim válasza:
Azoknak legalább nem kell könyörögni, hogy kapják már be.
7/15 Hole Hunter válasza:
Mindig, minden a kisebb ellenállás felé halad.
8/15 anonim válasza:
azoknak a fiúknak kellenek ezek a csajok akik csak egyéjszakás dolgot vagy szexet keresnek nem tartalmas mély érzéseket, romantikát, meg biztos, komoly dolgot ahol hűségesnek kell lenni
9/15 anonim válasza:
Akiknek nem ezek a lányok kellenek, azok nem is igazi férfiak......
10/15 anonim válasza:
Mert ilyen hülyék vagyunk!! 43/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!