Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos kinézetű lányok! Nem vagytok féltékenyek a kifejezetten szép, csinos hölgyekre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 18:37
41/41 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit mindenki irigykedik valamiért a másikra. En pl.átlagosnak mondanám magam. Ha van rajtam smink es szép a hajam, csinosan fel vagyok oltozve akkor már szépnek érzem magam, es olyankor a csajok megbámulnak. Mindig látom az irigységet rajtuk. :) Szerintem minden no szép, csak kicsit tenni kell érte. Igy szol a mondás is hogy a szepségért meg kell szenveni. Az más dolog hogy van akit abszolut nem érdekel a kulseje. Nem nézem le azokat sem, es azokat sem akik nagyon kicsinositjak magukat, akikre a legtobben már azt mondják hogy ribanc, valojaban lehet hogy egy felénk kisnyuszi csak nagyon szereti a csajos dolgokat. Ez mindenkinek a maga dolga, senki nem szabhatja meg hogy a másik milyen legyen, és jo lenne ha a magyarok is megtanulnák ezt,nem itélkeznének mert pl valakinek lila a haja, vagy feltuno ruhában van... Az irigység meg valamilyen szinten mindenkiben benne van, ha csak 1 pillanatig átfut a fejedben a gondolat, h basszus de szép az a csaj, már irigykedtél is. En inkább az emberek tulajdonságaikért szoktam irigykedni. Foleg ha vicces valaki. Esetleg sok batátja van, sokat jár társaságba, látom fb on a bulis képeket,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!