Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg mégis miért volt? (Elsősorban fiúk válaszát várom, normálisat, köszi! )
Ha egy csaj és egy srác csak haverok (vagyis a srác oldaláról biztos), tehát nem akar többet, mint barátság, akkor ha egy ágyban alszotok egy lánnyal, akkor miért fogjátok a kezét?
Meg van az okom, hogy miért kérdezem, mert az említett srác nem egyszerű eset. Úgy voltam vele, hogy mélyen alszik és nem is tudja mit csinál, de 1-2 másik haverom szerint igen csak ébren volt.
Én csatlakozom a 2. hozzászólóhoz.
Saját élményem:
Egy házibuliban ránk tört az álmosság.
Kevés volt a pihenőhely. Lefeküdtünk, mint a heringek, szorosan egymás mellé lapjával.
Beékelődtem két lány közé.
Baromi jó volt így szunyókálni. Nagyon, keményen, nagyon jól esett. Fülledt erotika járta át a szobát.
Úgy durrantam el, hogy épp csak ölelkeztünk egy kicsit.
Feledhetetlen élménnyel lettem gazdagabb. Bármennyire restellem, de még a csajok nevét sem tudtam. Előtte, és utána se találkoztunk.
Nagyon válogatós voltam.
Egyet azonban nem értek:
Ha a barátnődről mesélsz, akkor miért nem te feküdtél a csaj mellett?
Tedd fel konkrétan a kérdést a lánynak, hogy kit választ. Téged, vagy a haverod?
Ha hezitál a csaj, akkor a haveroddal kell megegyezni vagy megbirkózni.
Én vagyok az a csaj, akinek a haverja fogta a kezét, amíg aludt.
És az a kérdésem, hogy ha ő nem érez többet irántam barátságnál, akkor ez miért volt? :)
Bocs, ha félreérthető voltam.
Azt hittem, hogy srác vagy és gyötör a féltékenység.
A srác lehetséges, hogy úgy szeret elaludni ha a kezében fog valakit, v. valamit.De másnak a gondolataiba sajnos én sem tudok olvasni.
Én egy jó éjt puszit nyomtam volna a homlokodra és kicsit közelebb bújtam volna, mert itthon így szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!