Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok az mit jelent nálatok, ha beszélgettek egy pasival és mégis azt mondjátok, hogy nem látok itt pasikat?
Figyelt kérdés
2 hölggyel ismerkedtem meg,és egyszercsak mondja az egyik csaj a fenti szöveget,vagy ez csak egy teszt nálatok?2012. aug. 14. 07:19
1/15 anonim válasza:
1. te nem voltál szóba jöhető
2. miért nem mondtad, hogy nézd, én itt vagyok??
2/15 anonim válasza:
Kiknél? Szerinted rá lehet húzni így egy klisét a nőkre? Arról hallottál már, hogy mindenki más személyiség, és önálló gondolatai vannak?
3/15 anonim válasza:
Csak egy kis pubi vagy és nem igazi pasi.
4/15 anonim válasza:
Nem hallottál még arról, hogy a jelenlévők mindig kivételek????
Sügér...
5/15 anonim válasza:
Azt, hogy ezek a "hölgyek" ritka bunkók. Felejtősek, keress normálisakat. 33/N
6/15 anonim válasza:
Ennél én jobbat is kaptam már, amikor a jelenlévő lányok az orrom előtt mondták, hogy de jó pasi az meg az, engem meg észre sem vettek, pedig ott voltam előttük. Na mondom szép, én is pasi vagyok. -.-"
7/15 anonim válasza:
Mert te vagy vagy jó pasi. Tök egyszerű :D
8/15 anonim válasza:
nem vagy*
én meg írni nem tudok. mindenkiben van hiba
9/15 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok, de ilyeneket írni, hogy sügér meg nem jó pasi meg pubi, nem is láttátok, nem is ismeritek. Lehet, hogy 2 felületes liba nem vette észre azt a pasit, aki másnak meg bejön. Ti biztos mind modellalkatok vagytok, gondolom... Ja,jöhet a lepontozás, nem izgat.
10/15 anonim válasza:
Gondolom a kérdezőt az érdekli, hogy az a két hölgy mit gondol, és ilyet bizony nem mondtak volna, ha jó pasinak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!