Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? (Ne szedjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? (Ne szedjetek szét. )

Figyelt kérdés

Anyagias, lelketlen, másokat semmibe se vevő, alapjáraton elkényeztetett önimádó és hisztis nő vagyok.A párom egy papucs, sokszor sír, de a világ minden kincséért sem hagyna el, akkor sem, ha én már nem tartok rá tovább igényt.Sajnálom őt, de magamat is, amiért nem tudok emberien élni, viselkedni.Nem szeretnék férjhez menni, a gyerekeket utálom, pedig 27 éves vagyok, barátaim sincsenek, saját döntésemből fakadóan.Felszínes vagyok és nem akarok változtatni.Nem provokatív kérdés, tudom hogy kivívja sokak ellenszenmvét, de már nem tudok kapaszkodót találni az életben.Nem tudok/akarok változtatni, fizikai fájdalmat okoz, ha emberekkel kell társalognom.Pszichológusaim lemondtak rólam.

Mit tehetnék szociális kereteken kívül, ami segíthetne?

2012. aug. 17. 13:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

nem vagy szociopata, mert akkor nem lenne ilyen rálátásod magadra, vagy már dolgoztak annyit rajtad a pszichológusok

nem tudsz beilleszkedni a társadalomba a problémáid miatt inkább

2012. aug. 17. 15:05
 32/34 anonim ***** válasza:
Meggondoltam magam. Ne legyen kiskutyád.
2012. aug. 17. 15:05
 33/34 anonim ***** válasza:

Legjobb tudomasom szerint a szociopatianak is lehetnek kulonbozo szintjei, vagyis lehetsz magasan funkcionalo szociopata, azert tobbe-kevesbe kepes a normalis, kiegyensulyozott, harmonikus eletre.

Egyebkent ebben az esetben leginkabb a viselkedesterapias kezelesek javasoltak, a gyogyszerek kevesbe hatasosak, szoval tovabbra is azt mondom, hogy egy szakkepzett, szakmailag jol felkeszult terapeuta/pszichiater/pszichologus esetleg tudna javitani az allapotodon.

A skizofrenia osszetettebb betegseg, hosszas vizsgalatok szuksegesek ahhoz, hogy diagnozist lehessen felallitani, ez esetben sajnos nagy valoszinuseggel elkerulhetetlen a gyogyszeres kezeles.

Az persze a te dontesed, hogy hajlando vagy-e onszantadbol vallalni a kezeleseket, a te mentalis es psziches egeszseged itt a tet (de persze a kornyezetedben elok eletet is jelentosen meg tudja neheziteni).

Ha kamu a kerdes, vagy trollkodasrol van szo: ez esetben keress hobbit, vagy kosd le magad valamivel, mert ezt a legnagyobb joindulattal sem lehet humorosnak nevezni!

2012. aug. 17. 15:08
 34/34 anonim válasza:
Enyhèn beképzelt i vagy... Ha nem akarsz változtatni,akkor semmi sem fog változni!
2012. aug. 31. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!