Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? (Ne szedjetek szét. )
Anyagias, lelketlen, másokat semmibe se vevő, alapjáraton elkényeztetett önimádó és hisztis nő vagyok.A párom egy papucs, sokszor sír, de a világ minden kincséért sem hagyna el, akkor sem, ha én már nem tartok rá tovább igényt.Sajnálom őt, de magamat is, amiért nem tudok emberien élni, viselkedni.Nem szeretnék férjhez menni, a gyerekeket utálom, pedig 27 éves vagyok, barátaim sincsenek, saját döntésemből fakadóan.Felszínes vagyok és nem akarok változtatni.Nem provokatív kérdés, tudom hogy kivívja sokak ellenszenmvét, de már nem tudok kapaszkodót találni az életben.Nem tudok/akarok változtatni, fizikai fájdalmat okoz, ha emberekkel kell társalognom.Pszichológusaim lemondtak rólam.
Mit tehetnék szociális kereteken kívül, ami segíthetne?
Nagyon bízom benne, hogy az ilyen emberek egyszer kapnak az élettől egy akkora pofont, hogy jódarabig nem kelnek fel.
Undorító vagy.
Kezdetnek például megtanulhatnál dolgozni, rájönni, mit jelent az igazi munka, az igazi felelősség. Kicsit mint az Amerikába jöttemben. Húzz le egy fél évet egy gyárban, szalag mellett. Nagyon sok mindent meg kell tanulnod értékelni az életben.
"Nem asot, nincs szükségem munkára, így is mindent megkapok, bibii!:-))
Nem kellene jellemre erősebb fiú, én vagyok a főnök.Állat nem kell, felelőtlen vagyok, de szeretem őket"
------->azért nincs szükséged munkára mert találtál egy hülye barom állat pasit! Egy fogyatékost! Gratulálok ilyen hülye fogyatékos nem terem minden bokorban :)
Mert hogy egy normális pasi már kib@szott volna az is tuti.
És régen amikor nem volt pasi aki eltartson akkor mi volt anyu apu kinyalta a segged?
Ez vagy kamu ez a kérdés, vagy te tényleg ennyire abnormális vagy?
és valljuk be, nem szívesen mondom de szerencsés h apu eltartott a segged ki lett nyalva és a pasid is eltart...
háát, ha ők elviselnek így akkor egészségükre :)
és azért nem is izgat ezaz egész túlzottan, mert én tuti nem lennék a párod, és azok akik téged elviselnek azok meg fogyatékosok és magukra vessenek, azaz ő gondjuk.
Te egy szerencsés pszichiátriai eset vagy. :)
Te tényleg ennyire szereted gyűjteni a negatív kritikát, kedves?
Vannak emberek, akik az életben nem kapnak más emberektől semmi pozitívat, érzelmileg, akkor az is törődés, ha negatívat kap. Jobb pszichológust ajánlanék a korábbiaknál, és azt hogy tarts is ki egy mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!