Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Okos, logikusan gondolkodik, néha viszont nem látja az egyértelmű dolgokat. Mindig jár valamin az esze, és mindig ki tud találni bármilyen nagy hülyeséget. a saját bénaságain, hibáin tud nevetni. Néha nagyon beteg gondolkodása van, a mának él, és nem szereti ha korlátozzák. Mindig meg képes nevettetni bárkit, a környezetében megosztó lány, vagy utálják vagy imádják.
2012. aug. 17. 01:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
jó hogy vannak ilyen lányok :)
2012. aug. 17. 01:23
 2/12 anonim ***** válasza:
ennyiből azt mondanám "tökéletes", de biztos van valami negatívum, attól függetlenül szimpatikus lenne:)
2012. aug. 17. 01:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy egészen normális. Talán bepróbálkoznék nála. 19/F
2012. aug. 17. 01:27
 4/12 anonim ***** válasza:
A fiúkat nem ezek érdeklik egy lányban
2012. aug. 17. 01:35
 5/12 anonim ***** válasza:
"a mának él" Ezzel rengeteg fiúnál elvágja magát...
2012. aug. 17. 01:38
 6/12 anonim ***** válasza:
hogy kb minden 2.lány ilyen szerintem:D mondjuk én lány vagyok de ez tök átlagos
2012. aug. 17. 01:43
 7/12 anonim ***** válasza:

túl egyszerű.

előző vagyok

2012. aug. 17. 01:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt gondoljuk róla, hogy gyerek még.
2012. aug. 17. 01:52
 9/12 anonim ***** válasza:

semmit nem írtál a testedről,alakodról,sportolsz-e,milyen feszes vagy,uh nem tudok érdemben nyilatkozni,értékelni.

amiket leírtál azok nem mondanak semmit,sok ember olyan.

2012. aug. 17. 02:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi vagyok.:D
2012. aug. 17. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!