Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek milyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek milyenek a melleim?

Figyelt kérdés

ezek nem az én melleim, de nagyon hasonlítanak ezekre. tudom, hogy nagyon furán néznek ki, és emiatt nagyon szégyllem a testem!! (kicsit hosszú a link, bocsi!)

[link]

2012. aug. 17. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem kell

viszont néhány kivétellel a műtét szerintem csak elrontotta az amúgy is jó melleket

a képen pedig szépek, semmi kivetnivaló nincs benne, fölösleges szégyellned

2012. aug. 17. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilván pontosabb választ lehetne adni, ha a sajátodat linkelnéd be, de a példaként felhozottak nekem nagyon tetszenek, nincs rajtuk szégyellnivaló. Nem értem, ezeken mi néz ki furán, kicsi de feszes és kerek mellek, abszolút király.
2012. aug. 17. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem néznek ki furcsán :) szerintem szépek
2012. aug. 17. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Buta tinilány vagy.
2012. aug. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!