Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyenek a melleim?
Figyelt kérdés
ezek nem az én melleim, de nagyon hasonlítanak ezekre. tudom, hogy nagyon furán néznek ki, és emiatt nagyon szégyllem a testem!! (kicsit hosszú a link, bocsi!)
2012. aug. 17. 12:12
1/14 anonim válasza:
Nincsen mit szegyeljel.Ilyenek a melleid es kesz. Nem csunya es nem is a legszebb....valahol koztes szerintem.
33F
2/14 anonim válasza:
Nekem minden természetes mell tetszik, úgyhogy szerintem nagyon szépek. :)
3/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik minden mell, de a tieid szépek, nem néznek ki furán, és a világon semmi okod, hogy szégyelld magad miattuk.
4/14 anonim válasza:
Nincs vele gond :) Tudnék vele mit kezdeni :) 22/F
5/14 anonim válasza:
a honlapon az a legszebb, amúgy is elég tetszetős
6/14 anonim válasza:
"Fiúk! Szerintetek milyenek a melleim?"
"ezek nem az én melleim"
belinkeltél egy oldalt amin van 28 féle mell... ráadásul nem is a tied
ahhoz, hogy értékelhető választ kapj neked kell a Te saját melledről képet mutatni
9/14 A kérdező kommentje:
nem tudom, minek linkeljek igazit, ha ez is kb ugyan olyan. az macerásabb.. :S de jó, ha ennyire akarjátok, majd linkelek! :)
2012. aug. 17. 12:29
10/14 anonim válasza:
Elég kicsik, nem igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!