Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszoktam a dohányzásról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszoktam a dohányzásról a pasim miatt, helyesen tettem?

Figyelt kérdés
Még néha hiányzik is a cigizés....szerintetek ?
2012. aug. 17. 07:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól tetted! =)
2012. aug. 17. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
A dohányzásról leszokni könnyebb, ha van egy nagyon jó ok rá. Én is a párom miatt szoktam le, előtte nem sikerült, és örülök, hogy megléptem. :)
2012. aug. 17. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
nem csak a palid miatt kellett leszoknod hanem azért is hogy 30 évesen ne legyen olyan bőröd mint egy 45 évesnek :D és a tüdőd még éljen xd
2012. aug. 17. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is leszoktam,de én saját magam miatt.
2012. aug. 17. 10:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Épp írni akartam, hogy ne miatta szokj le, hanem magad miatt, különben ha szakítotok lehet újra rászoksz. Lehet, most nem úgy gondolod, de előfordulhat, mert nem magad miatt tetted le hanem más kérésére.
2012. aug. 17. 11:40
 16/16 A kérdező kommentje:

utolsó- igazából ő nem kérte

én gondoltam,hogy megtisztelem azzal,hogy nem dohányzom, mert ő sem dohányzik; de őt soha nem zavarta,ha cigiztem

2012. aug. 17. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!