Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Nem szeretem már?
Már régóta szerelmes vagyok egy lányba (Kb. március óta). Egy suliba jártunk ezért mindennap láttam. Ez elmúlt 1 hónapba még volt a sulinak programjai ezért találkoztam vele szinte minden héten. A múlt vasárnap összejöttünk. De nem találkoztunk azóta nem találkoztunk mert nem volt otthon. Úgy volt hogy hétvégén találkozunk nagyon vártam már. De nem tudtunk. És megint el kellett mennie 1 hétre. Tudom hogy szeret. Tegnap még én is tudtam hogy szeretem. De ma... nem tudom már hogy szeretem. Fele annyira se hiányzik mint a múlt héten.
Mi lehet velem? Miért lehet ez? Veletek volt már ilyen?
Nem hiszem. Tudod vannak az embernek olyan pillanatai amikor majd szét feszitik az érzései, majd vannak olyan pillanatai mikor kicsit lanyhul ez az egész. Nem kell megijedni, mindenkivek elöfordult már. Csak abba gondolj bele, hogy mi lesz veled ha majd házas leszel vagy egy jo pár éves párkapcsolatban fogsz majd élni...akkor is ilyen változékony leszel??!!
Amugy ha várni kell az illetöre a találka szempontjábol, akkor inkább az izgatotság és a nagyobb vágy szokott elöjönni, legalábbid nálam...
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!