Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudhatnám meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatnám meg hogy akar-e tőlem valamit?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm mindig ölelget, puszilgat, mindig megfogja a kezem. De állítólag csak barátságból. Mégis már lassan a húszas éveink közepén járunk.

Szerintetek?

2012. aug. 16. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a f@rkad, és ha elkezd szaxizni, akkor akar tőled valamit. De még akkorse biztosan.:D
2012. aug. 16. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D
2012. aug. 16. 22:14
 3/9 anonim válasza:
Akkor más a helyzet :D
2012. aug. 16. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi. xDDD

Ha akarsz tőle valamit smárold le, és ha visszasmárol, akkor akar. Ha nem, akkor mond azt: bocsi, össze vagyok zavarodva, izé, sajt, meg ilyenek.:D Szóval mindenképpen jól jössz ki. ;d

2012. aug. 16. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:

ja hmm, hát végül is gondolhattam volna, fiúként azért valószínűbb lenne hogy akar valamit.

De hát akkor ha lány vagy, mutasd meg neki.. A MELLEIDET! oh yee, mármint érted mondjuk áthívod ott aludni, és akkor egyszer csak lehúzod a pólód oh yee

2012. aug. 16. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Első és négyes vagyok: őő.. persze csak akkor ha biszex, lezbi, esetleg kiváncsi vagy. :D
2012. aug. 16. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

ej :D hát figy.nem tudom mennyire szoktatok egymás ellőtt öltözni.De hívd fel magadhoz.mutasd meg neki milyen ruhákat vettél,és öltözz át ellőtte.Ebből minden kiderülhet.

Ha megbámul akkor igen,ha ki megy a szobából vagy elfordul akkor elég érthető,hogy nem

2012. aug. 16. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
De ismerős... Csak nekem mondott is valamit, amire inkább nem is reagáltam. :D
2012. aug. 16. 22:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát necces nála nemigen tudni sooha h mit akar :-D beégni nem lenne jó :-D
2012. aug. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!