Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatnám meg hogy akar-e tőlem valamit?
A legjobb barátnőm mindig ölelget, puszilgat, mindig megfogja a kezem. De állítólag csak barátságból. Mégis már lassan a húszas éveink közepén járunk.
Szerintetek?
Ja, bocsi. xDDD
Ha akarsz tőle valamit smárold le, és ha visszasmárol, akkor akar. Ha nem, akkor mond azt: bocsi, össze vagyok zavarodva, izé, sajt, meg ilyenek.:D Szóval mindenképpen jól jössz ki. ;d
ja hmm, hát végül is gondolhattam volna, fiúként azért valószínűbb lenne hogy akar valamit.
De hát akkor ha lány vagy, mutasd meg neki.. A MELLEIDET! oh yee, mármint érted mondjuk áthívod ott aludni, és akkor egyszer csak lehúzod a pólód oh yee
ej :D hát figy.nem tudom mennyire szoktatok egymás ellőtt öltözni.De hívd fel magadhoz.mutasd meg neki milyen ruhákat vettél,és öltözz át ellőtte.Ebből minden kiderülhet.
Ha megbámul akkor igen,ha ki megy a szobából vagy elfordul akkor elég érthető,hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!