Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiúk miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk miért csak a barna/szőke hajú, vékony, ribanc lelkületű csajokra buknak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 02:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Utolsó nem vagy illúzió romboló... amit te bevetettél az az igényesség és az ápoltság... hát ez nekem születésem óta meg van.
2012. aug. 16. 14:01
 22/28 anonim válasza:
100%
Ez van a pasik hülyék. De ne add fel!:)
2012. aug. 16. 14:10
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ha te a 20-as által leírt művi cicomát az "igényesség és ápoltság" címszó alatt tartod számon, ebből megállapítható, hogy eleve a külsőségekre koncentráló nők közé tartozol. A pasik, akik az életedben jelen vannak, nyilván ugyanilyenek, mint te. Ne csodálkozz akkor, ha simán otthagynak valakiért, aki szőkébb vagy vékonyabb, mint te. Ez a hozzáállás ezt hozza magával.
2012. aug. 16. 14:19
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Most én is tudnék mit mondani a mai felszínes nőkre.

Alacsony, vékony fiúként kb. örülhetek, ha egy lánynál is van esélyem. Nincs jogom válogatni a szép lányok között is.

2012. aug. 16. 18:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

LOL, úgy bírom ezt a "mai fiú", "mai lány" fogalmat.

Most őszintén, ezt reálisan csak az öregek mondhatják, ők tudják, milyenek voltak a "régi fiúk" meg a "régi lányok".

De nehogy azt higgye bárki is, hogy a régebbi korok fiataljai jobbak voltak! Ugyanolyan suttyók voltak ám, mint mi, csak más körülmények között. :D

Másrészről. Kérdező, azt hiszem, itt valami nem oké.

Az nem vitatéma, hogy általánosítasz, mert azt teszed, általad valósnak vélt tények, és mint említetted, tapasztalatok alapján. Na de mennyi alkalmon alapul a kijelentés? Mert ha nem sok sráccal jártál pórul, akkor erős kissé a kijelentés, hogy tapasztalatból mondod, hogy a mai fiúknak csak a barna/szőke hajú, vékony, ribanc lelkületű csajok tetszenek.

Ha meg sok sráccal jártál rosszul, akkor meg lehet, hogy nem is csak velük van a baj? Természetesen ezt csak a közvetlen környezeted tudja megválaszolni.

Na, de hogy mondjak egy-két ellenpéldát is:

- egyik legjobb barátnőm: elég duci, mikor a barátját megismerte, éppen rövid volt a haja is. Kicsit sántít is. 3 éve együtt vannak, előtte volt már egy kétéves kapcsolata.

- egyik volt osztálytársnőm: szintén elég duci, és emellett még melle is alig volt, vastag fekete szemöldök. Szintén 3 éve az amúgy egészen jóképű pasijával.

- volt évfolyamtárs: focista. A hangja mély, kissé reszelős, és még valamennyire pocok arca is van, de olyan jóképű srácot, mint amilyen neki van... hát nem sokat láttam.

- de a kedvenc: egyszer vártam a buszt egy nagyobb buszpályaudvaron. Láttam messziről, hogy jön két srác, egy magasabb hosszú hajú, jóképű, meg egy átlagos magasságú, átlagosnál valamivel szebb arcú, rövid hajú. Egyszer csak megálltak ölelkezni, meg smárolni. Mi a fene? Meg is lepődtem, milyen bevállalósak, azért ezt nem mindenki merné. De furcsább volt, hogy a környéken állók közül senki se botránkozott meg. Aztán mikor közelebb értek, láttam, hogy a rövid hajú igazából egy csaj!

Szóval láthatod, hogy a kérdésnek hála Istennek, nincs akkora igazságtartalma, mint amennyire most kétségbeesésedben/rosszkedvedben tűnik. Oké, mondhatjuk, hogy a fent említettek kivételek, na de kapásból, csak én ennyit felsorolok? Tutira te is látsz ilyet, csak nyisd ki a szemedet, aztán nyugodj meg, bár lehet, hogy valamin változtatnod kell, de eljön még a te időd.

2012. aug. 16. 22:44
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg nagy külsőség hogy nem hagyom el magam és nem vagyok igénytelen. Sajnos a közvetlen környezetemben nagyon sok olyan lány mászkál, akiknek méteres retek van a körmük alatt, zsíros a hajuk, büdös a leheletük és lusták mint a lajhár. Na most azzal mi a baj, hogy én ügyelek a saját és környezetem tisztán tartására, hogy mindig szép, tiszta körömmel, csillogó, ápolt hajjal jelenek meg? És még sportolni is szeretek. Nem értem ezzel mi a probléma, ezek alap dolgok, de úgy látom egyeseknél, mint aki fikázza a 20-as válaszolót, nem az.
2012. aug. 17. 01:19
 27/28 anonim ***** válasza:
13%
Tudtam, hogy ez a szűkagyú, elcsépelt tiráda fog jönni, úgy tudtam! Reménytelen eset vagy, kérdező, sosem fogod megérteni, többek között a 20-as hozzászólást sem értetted meg egyáltalán, de mindegy is. Pont olyan pasikat kapsz, amilyeneket érdemelsz.
2012. aug. 17. 01:25
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen az valóban rossz a 20-as válaszolónál hogy nagyzol a pasijával... de érted... azért szerintem mindenkinek a saját "kaliberű" párját kéne megtalálni.
2012. aug. 17. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!