Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiúk miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk miért csak a barna/szőke hajú, vékony, ribanc lelkületű csajokra buknak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 02:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Azt hiszed hogy te vagy az egyetlen akinek a lelkén eddig csak át gázoltak? Hát közlöm veled, hogy nem! Én is csak csalódtam eddig a lányokban, pedig normálisak voltak. Mégegyszer mondom, hogy nekem nem a rabincok kellenek, hanem egy hűséges, szeretnivaló lány. De hiszem, hogy egyszer lesz nekem való pár, mert az mindenkinek van, csak nehezbb megtalálni. :-/
2012. aug. 16. 03:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A ribik körül azért nyüzsög mindig annyi férfi, mert könnyen kaphatók. Komoly kapcsolatra azért senki sem akar ilyet szerintem.

A nők viszont teljesen komolyan a minden nőt halomra kúrós, mindenkit megcsalós, balhés, totál megbízhatatlan rosszfiúkkal akarják elvetetni magukat feleségül.:)

2012. aug. 16. 03:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a könnyen kapható lányokat. Pont azért, amit írtak előttem. Ha nagy nehezen sikerül vele párkapcsolatot kialakítanom, akkor abban már van siker élmény, és remélhetőleg a lány nem töri össze a szívem. ;-)
2012. aug. 16. 03:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Undorito a mai vilag, es a legtobb mai ember.. En igy gondolom, es ezt ertem a "fotozkodjunk tukorben pucsitsunk, csucsoritsunk" stilusu ribancokra akik mar ~10 evesen elvesztik, mert hogy ez olyan meno vagy mittudomen, de ertem ezt a fiukra is akik nem kepessek kuzdeni egy normalis lanyert, de kozben meg nyavajognak h igy a ribancok, meg ugy.. Hat.. Nemtudom.. -.-"
2012. aug. 16. 04:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem a kopaszok jönnek be
2012. aug. 16. 04:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre másra nem jó. Amellett ha valaki meghúz egy ilyen nőt lehet később törzsvendég lesz a nemi beteg gondozóba.
2012. aug. 16. 05:29
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
Nőt? Az ilyeneket még valami álatfélének sem lehet hívni..
2012. aug. 16. 05:44
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert őket lehet a legkönnyebben megkapni.

Amúgy ez általánosítás,mert én sem az ilyen lányokra bukok

néha igen,de az nem tart sokáig

2012. aug. 16. 09:05
 19/28 anonim ***** válasza:
83%
Én is mondtam h általánosítás. ;-)
2012. aug. 16. 09:11
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, fogadd el. Nekem is kb. 4 évbe telt, mire rájöttem, hogy természetes megjelenéssel és normális viselkedéssel esélytelen párt találni. Aztán elkezdtem sportolni, mindig kiöltözve jártam, rendben volt a körmöm és a hajam, magassarkú volt rajtam, 2 hónapon belül olyan pasim lett, hogy lóg utána nyelve egy halom másik nőnek. Ennyi a titok, bocs, ha illúzió romboló voltam 21/L.
2012. aug. 16. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!