Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A leszbikus kapcsolatom romba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus kapcsolatom romba döntötte az életem. Valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Röviden:A baráttőm szerelmet valott nekem,én belementem..de amint kitudódótt az életem romba dőlt..a családom látni se akar..az úgynevezett barátaim elfordultak tőlem...semkire nem számíthatok..csak a barátnőmre...de már annyira mindegy minden..legalábbis szerintem...az életem semmit nem ér...senkinek nem számítok..senkit nem érdeklek...az egyetlen kíút a halál...nem akarom megtenni de..ha igy mennek tovább a dolgok..megteszem....

2012. aug. 16. 00:57
1 2
 11/12 Zsazsa92 ***** válasza:

Úgy néz ki, azok a "barátok" nem is voltak barátok, ne is foglalkozz velük,találsz másikat!

Ha meg meg akarod magad ölni, akkor nekem nagyon gyanús, hogy nem vagy boldog a barátnőddel.

A szüleid megint más tészta, nem akarnak rólad hallani??

2012. aug. 16. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Annak adok igazat, aki azt írta, hogyha van pénzed, akkor ez nem olyan szar ügy.

Ha még fiatal vagy és a szüleiddel élsz, vagyis se lakásod, se kereseted, akkor viszont szar ügy. Ebben az esetben titokban kellett volna tartani. Hogy tudódott ki? Már, csak, mert az ilyesmi nem szokott, mert ugye a lányok barátnők, gyakran összejárnak, ölelgetik egymást, ott alszanak egymásnál, és ez tök természetes. Valaki rátok nyitott? Akkor is lehetett volna tagadni, egy szintig legalábbis. A túlélés ebben a homofób világban nem egyszerű, úgyhogy erre hajts inkább, és szedd össze magad! Hagyd, hogy elüljön kicsit ez a nagy felhajtás körülötted, akkor majd talán kicsit jobban átlátod a lehetőségeidet. Ne legyél gyáva sz.r!

2012. aug. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!