Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha velem álmodik akkor az azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha velem álmodik akkor az azt jelenti szeret még, csak tudatosan elfojtani próbálja, ill. nem akarja kimutatni?

Figyelt kérdés
Van egy srác sokszor álmodik velem, de nem akar látni. :(

2012. aug. 16. 00:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem fogok ellenkezni, csak azért vannak furcsa jelek rá, hogy mégis érdeklem, nekem úgy tűnik a szívében más van de el akarja fojtani, pedig hűde szeretné csak a mosolyomat, ha látná... Tudom mit akar, meg mire vágyik, és hát elég antiszoc szegény nincs senkije rajtam kívül, és mi nagyon elmélyültünk egymásba,

és ez nem úgy ment hogy jrásá és szakítás soha többé nem látlak, minden nap rámnéz online és szeretné ha jól érezném magam, meg aggódik és nem hazudik az álmaival kapcsolatban, csak ennyi!...

Bár lehet simán lemondana rólam, ha egyszercsak meghalnék vagyis lehet igazatok van, de az is lehet hogy nem mert végülis én ismerem jobban ezt a fiút nem ti, de azért minden véleményre kiváncsi vagyok, komolyan.

2012. aug. 16. 01:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát nem megmondtam?
2012. aug. 16. 01:22
 13/23 anonim ***** válasza:

12: de igen :D lol

Kérdező, leírom mégegyszer: A SRÁC NEM AKAR LÁTNI.

NEM szeret

NEM akarja kimutatni

és NINCS mit elfojtani

tehát SEMMIT se jelent. Változhatnak a dolgok, főleg, mert a válaszaid színvonalából ítélve körülbelül 8, 9 éves lehetsz, de inkább olyan emberekkel foglalkozz, akik képesek kimutatni az érzelmeiket, és érthetően, egyértelműen képesek kommunikálni. Ez a srác nem olyan, a többit pedig te képzeled bele.

2012. aug. 16. 01:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Éééés a közönség már izgatottan várja a következő "de hát akkor mit jelent? de én úgyérzemszeret" megszólalást.
2012. aug. 16. 01:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy még barátként se akar látni, tehát sehogy sem! Pedig barátként is szívesen elfogadnám, és ő is mindig msn-en, facebookon érdeklődik hogyan vagyok stb, és keres ha nem lát, csak élőbe ne lásson...
2012. aug. 16. 01:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is álmodtm már sok emberrl sokmindemt. Nem akar tőled semmit, bámennyire is szeretnéd. Az ember nem válogathatja meg, h mit fog álmodni. Veled álmodot, de ennyi. Nem lesz ebből több, hiába is akarod, mert ő nem szeret. Nincsenek jelek, h de igen. Nem akar barátként se, mert nem akar egyáltlán látni... Dolgozd fel!
2012. aug. 16. 01:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Oké, de Őis mindig msn-en, facebookon érdeklődik hogyan vagyok stb, és keres ha nem lát, az álmai meg olyan érzelmesek hogy kb sírhatnékja van, és MINDEGYIK velem kapcsolatos álma az én megmentésemről szól.
2012. aug. 16. 02:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1, h mit álmodik, ha nem akar téged, ne reménykedj. Érdeklődni sokan szoktak az ismerőseik felől.
2012. aug. 16. 02:50
 19/23 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan "sima érdeklődés". -_- Gondoskodik rólam, fontos számára lelki épségem s boldogságom.

jaésmeg:

tudatalatti: álom, stb

tudatosság: éber cselekvés, és amit mond.

2012. aug. 16. 02:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Sima barátként törődik veled. Itt az a lényeg, h próbálod meggyőzni magad, h akar tőled vmit és azt várod, h mi ezt mondjuk. Az csak álom volt. A tudatalattit meg nem irányíthatja... Ha 1x azt álmodja vki, h megöl vkit, attol még nem fogja azt akarni...
2012. aug. 16. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!