Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha velem álmodik akkor az azt jelenti szeret még, csak tudatosan elfojtani próbálja, ill. nem akarja kimutatni?
Nem fogok ellenkezni, csak azért vannak furcsa jelek rá, hogy mégis érdeklem, nekem úgy tűnik a szívében más van de el akarja fojtani, pedig hűde szeretné csak a mosolyomat, ha látná... Tudom mit akar, meg mire vágyik, és hát elég antiszoc szegény nincs senkije rajtam kívül, és mi nagyon elmélyültünk egymásba,
és ez nem úgy ment hogy jrásá és szakítás soha többé nem látlak, minden nap rámnéz online és szeretné ha jól érezném magam, meg aggódik és nem hazudik az álmaival kapcsolatban, csak ennyi!...
Bár lehet simán lemondana rólam, ha egyszercsak meghalnék vagyis lehet igazatok van, de az is lehet hogy nem mert végülis én ismerem jobban ezt a fiút nem ti, de azért minden véleményre kiváncsi vagyok, komolyan.
12: de igen :D lol
Kérdező, leírom mégegyszer: A SRÁC NEM AKAR LÁTNI.
NEM szeret
NEM akarja kimutatni
és NINCS mit elfojtani
tehát SEMMIT se jelent. Változhatnak a dolgok, főleg, mert a válaszaid színvonalából ítélve körülbelül 8, 9 éves lehetsz, de inkább olyan emberekkel foglalkozz, akik képesek kimutatni az érzelmeiket, és érthetően, egyértelműen képesek kommunikálni. Ez a srác nem olyan, a többit pedig te képzeled bele.
Ez nem olyan "sima érdeklődés". -_- Gondoskodik rólam, fontos számára lelki épségem s boldogságom.
jaésmeg:
tudatalatti: álom, stb
tudatosság: éber cselekvés, és amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!