Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
én szerelmes lettem ebbe a csodás nőbe http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1y3uJ3o&feature=g-logo-xit
2012. aug. 16. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Van úgy, hogy elég egyszer látnod valakit és már egyből felkelti az érdeklődésed és némi kovácsolás után már akár a szerelem is kialakulhat. Míg máskor ez az érzés van késve érik meg.

De hogy most látsz valakit életedben először és egyben utoljára és szerelmes legyél bele.. Nos ilyen nincs. Vagyis az érzés lehet hasonló, de sokkal hamarabb véget fog érni. Szóval az inkább csak egy hirtelen mély vonzalom.

2012. aug. 16. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Van!

Csak ő nem szeretne velem kapcsolatot, csak barátságot :(

Ez van. De attól még kitartok mellette, mert valóban, menthetetlenül beleszerettem!

2012. aug. 16. 00:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Az nem igazi szerelem.Olyankor az ember a külsőbe szeret bele
2012. aug. 16. 00:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3. kommentelő, kitartás! :)
2012. aug. 16. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:

# 4

Ez igaz! De utána én a belső értékeibe, a valódi énjébe is beleszerettem!

3-as voltam.

2012. aug. 16. 00:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezért mondják, hogy "a külső ami megfog, a belső ami megtart.":)
2012. aug. 16. 00:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Nincs. Vonzalom van. És sokaknak ennyi elég is, hogy kitalálják; ők bizony szerelmesek. Egyszerűen az történik ilyenkor, hogy az alany külsejét használják arra, hogy beleköltöztessék a vágyaikban lakozó álompárt. Lehetséges szerelem, de nem afelé irányul, akit megpillanatanak, hanem akinek tudat alatt látni akarják.

Valódi szerelemhez ismerni kéne a másikat, az pedig nem egy pillanat műve.

2012. aug. 16. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos van.
2012. aug. 16. 03:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok, hogy láttam egy palit, aki tetszett, és össze voltam zárva vele 26órán keresztűl. És most nem tudom, hogy mi van velem.
2012. aug. 16. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!