Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a gólyatáborba történik meg az első csók?
Kedves Csenge!
Nem, nem lenne fura! Bárcsak velem is akkor történt volna meg! De még várnom kellett utána 6 évet rá! Te ne tedd ezt, hidd el pont abban a korban vagy már, amikor épp itt az ideje csókolózni! Sejtem, h kicsit félsz, de ne tedd, hidd el megéri megtenni!!!
Remélem adtam ezzel egy kis lökést hozzá! :)
Én meg azt hallottam, hogy csókolózni csak hajnali 1:27 és reggel 7:16 között lehet, mer' akkor a legjobb. Úgyhogy erre is figyeljetek.
Viccet félretéve: az életmódtanácsadó oldalak, barátnők elbeszélései és "általába' úgy szokott lenni, hogy..." kezdetű okosságok a párkapcsolatokban nem sok haszonnal bírnak. Ott a kettőtök elvárásaihoz, erkölcseihez kell igazodni. Ha neked nem probléma, hogy gólyatáborban, kellő felvezetés nélkül csókol meg, akkor kedves egészségedre, csináljátok úgy. De ha azt érzed, hogy nem adnád magadat ilyen könnyen, úgy gondolod, hogy neked azért még egy kicsit udvarolni kell csók előtt, akkor nem kell csak azért összebújni, mert "jaj, gólyatábor, itt már muszáj, mert kifutunk az időből 14 évesen".
Ki vagy?
Honnan tudod a nevemet?
Az egyik privátos vagy, ha igen akkor ki? Írj rám privatba, hogy ki vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!