Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz lenne hazudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne hazudni ebben az esetben? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek bejövök és külsőre ő is tetszik nekem. Ismerkedni kezdtünk, én kezdeményeztem. Ha nekem mégsem tetszene később valami miatt, nagyon gáz lenne ha azt hazudnám, hogy van barátom és úgy állítanám be, hogy csak haverkodni akartam vele?
2012. aug. 15. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj, nem old meg semmit, egyszer úgy is kiderül. Mond meg neki nyugodtan hogy rossz döntés volt, inkább nem balbla, hidd el megfogja érteni.
2012. aug. 15. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen!

Döntsd el, hogy mit akarsz, ne szórakozz!

2012. aug. 15. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon gáz. Nő létemre mondom, miért nem lehet őszintén elmondani, hogy ne haragudj, de nem jössz be ezért és ezért, vagy nincs meg az a szikra, nem tudnálak páromként szeretni, bármi. Miért kell hazudni és hülyét csinálni egy emberi lényből, aki őszintén érdeklődött irántad?
2012. aug. 15. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
keresd ki Popper Péter "játszmák"ról szóló előadását, és rájössz a teljes válaszra:) (könyvben nem több 20 oldalnál, erőltesd meg magad:D)
2012. aug. 15. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
te egy troll vagy, fogsz még te koppanni én úgy látom, ne hazudj!!!! anyukád nem tanított meg rá?hmm?:/
2012. aug. 15. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hazudni BŰN
2012. aug. 15. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, gáz! Szegény fiú utána ezen fog kattogni később minden lánynál, hogy most melyik gondolja komolyan, és melyik "akar csak barátkozni". Ne játssz a fiúkkal! Mondd meg kerek perec, többre értékeljük!
2012. aug. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!