Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú két lánnyal? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú két lánnyal? Mit érezhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Voltam a héten egy ottalvós buliban,és az egyik srác egyszerre nyomult rám és a bnőmre..Majd utána 3-an aludtunk.Az egyik keze rajtam volt a másik a barátnőmön,majd aztán egyszer hozzá bújt,utána meg hozzám.

Szerintetek mindketten tetszettünk neki? Vagy csak egy kis szórakozás volt számára? Szerintetek mit érezhetett?(elég jó nők vagyunk) Na meg egész este mosolygott,mint a vadalma :DD

2012. aug. 14. 22:46
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Tudod nekem rendes fiú barátaim vannak,akik nem akarnak meghúzni a másik szobában. A szüleimet pedig ne szidd. Anyám meg tudod mit gondolt? Azt hogy a lánya,akinek három hónapja halt meg az apja végre kimozduljon,és elmenjen társaságba,ne pedig otthon bőgjön pizsamában.

Ráadásul meg én sem olyan vagyok,akit meg lehet húzni 15 évesen. Csak próbáltam jól érezni magamat.

Ennyi.

És kérlek ne folytassuk a veszekedést. Semmi értelme.:(

2012. aug. 15. 00:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem veszekedtem, csak a magam véleményét leírtam (jó persze poén ilyen kérdésekre válaszolni). Ha megsértettelek akkor bocsánat.
2012. aug. 15. 00:30
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

blablabla....3 hónapja meghalt apád, te meg már kurv@lkodsz is, és anyád még büszkén adja is alád a lovát! hát igen, a vér nem válik vízzé, apád meg forog a nem létező sírjában :D

szánalmas tinipics@ vagy, neked kéne apád helyén feküdnöd!

2012. aug. 15. 00:30
 24/26 A kérdező kommentje:

Semmi gond.

Kedves utolsó..Te aztán nagyon kedves ember vagy. Hidd el..örülnék ha apukám helyén feküdhetnék..Sokkal jobb lenne mindenkinek..

És utolsó..ha egyszer netán te is elvesztenéd az egyik szülődet..akkor kérlek gondolj rám,és arra amit mondtál..és írj ide vissza,és kérlek kérj majd bocsánatot,mert ez most nagyon fájt.

2012. aug. 15. 00:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem aludtam még egyszerre két csajjal, de biztos jó lenne... threesome!
2012. aug. 15. 13:14
 26/26 default. ***** válasza:

nem kell foglalkozni senkivel, főleg nem a beteg lelkű gyűlölködő komplexusos válaszolókkal. a kérdésedet nem igazán értem, nyilván jól érezte magát a srác. te meg próbáld meg jól érezni magad, de az elveidet ne add fel!

üdv

2012. aug. 15. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!