Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú két lánnyal? Mit érezhetett?
Sziasztok! Voltam a héten egy ottalvós buliban,és az egyik srác egyszerre nyomult rám és a bnőmre..Majd utána 3-an aludtunk.Az egyik keze rajtam volt a másik a barátnőmön,majd aztán egyszer hozzá bújt,utána meg hozzám.
Szerintetek mindketten tetszettünk neki? Vagy csak egy kis szórakozás volt számára? Szerintetek mit érezhetett?(elég jó nők vagyunk) Na meg egész este mosolygott,mint a vadalma :DD
Ez miért k.urválkodás?
Nem történt semmi,basszus!! És amúgy sem ez volt a kérdés!
Hát elég jó lehetett neki :D
Én is ellennék 2 jó csaj között...
Velem miért nem történik ilyen??????????
Nehogy magadra vedd a r.bancozást, a srác még életében nem volt egy normális bulin. Otthon nyomja az erkölcs dumát, de oda adná a fél tökét, ha leszopná ork csaj. Na nem ismerem, de ez jön le az erőlködéséből...
Nade a kérdésre:
Büszkeséget érezhetett, hogy mégis érdemes élni. :D
csak nem mondja a nevét nézd meg.
De tudom én ha valamit kérdezek egy csajtól és hallgat, azt jelenti igazam van!
Na várjál csak Eszter, holnap elkaplak! :D
Ottalvós buli 15-évesen, ahol fiúk is vannak? Én miért nem ismertem ilyen r...nc családokat, amikor annyi voltam:(
"Szerintetek mit érezhetett?(elég jó nők vagyunk) Na meg egész este mosolygott,mint a vadalma :DD"
Na vajon mit? 15-évesen nem csak hogy ri...c vagy, de még fel is vágsz vele! Szőrnyű.
Nem vagyok Eszter!! :DDD Szegény lányt basszus,nehogy elkezd szekálni a semmiért :DD
Ribanc család..neked csak gratulálni tudok..Gondolom te sosem voltál buliban. De tudod mit. Nem érdekel. Mindenki gondol,amit gondol. 4 sorból senki sem fog megismerni.
amúgy csak kicsit szórakoztam veled, nem igaz ez az Eszteres téma, meg hogy ismerek olyat. :D
Csak te is olyan kis huncut módjára fogalmazol, ezért gondoltam incselkedek veled egy kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!