Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? A nyelvekkel mit kell csinálni és hogyan?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérlek kicsit részletesen írjátok már le, a partnerem már gyakorlott és nem szeretnék bénázni hogy azt sem tudom mit kell tennem.2012. aug. 14. 20:46
1/3 anonim válasza:
körözi.
nem lehet leírni.
én is fostam milesz.
semmi gond nem volt.
hirtelen történt.
csaj smárolt le.
ő már többször csinálta.
és tetszett neki ahogy csinálom, ugyanis többször is lesmárolt.
tetszik érteni?
2/3 anonim válasza:
istenem..ez ebből a csókos kérdésből már vagy a hatszázhatvanhatezredik...keress vissza, ha annyira érdekel a téma leírva.:D amúgy is nem betanulva kell csinálni, hanem érzésből..
3/3 anonim válasza:
A nyelvekkel mit kell csinálni és hogyan?
Fénykardozni. De már az első pillanatban tisztázni kell, hogy ki melyik oldalon áll. Sötét oldalon sötétebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!