Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Tényleg csak azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg csak azzal szerettek csókolózni aki iránt éreztek valamit?

Figyelt kérdés

Nem szenvedélyt,hanem mondjuk...szerelmet.Vagy vonzalmat?

Egy fiú mondta akivel "kavartam",hogy az új barátnője kérdezi miért csókolóznak olyan keveset szex közben.Azt mondta(ezt már csak nekem)azért,mert nem érez iránta semmit.

Hozzátette,hogy velem imád csókolózni.

22/L

2012. aug. 5. 19:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem hazudik és csak téged akar befűzni..
2012. aug. 5. 19:48
 2/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

ehe szóval bnője van és smároltok.. gratulálok neked is neki is meg a bnőjének is.

amúgy büdös nagy kamu :D ha ért hozzá és az esetem is akkor jó a csók ha nem akkor meg nem ehhez nem kell szeretet persze az csak +t ad de nem a függvénye.

2012. aug. 5. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenki csal mindenkit, pft.
2012. aug. 5. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
azért mondja hogy befűzzön. 22éves létedre ne legyél ilyen naiv. ráadásul ha a nője mellett is igy csinálja akkor melletted is így csinálná ha összejönnétek
2012. aug. 5. 19:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Arra gondoltál,hogy mielőtt összejöttek,mi előtte kavartunk?

Egyébként muszáj találkoznunk,mert egy osztályba járok a fiúval.Én lányként csak olyannal csókolózok aki iránt érzelmeim is vannak,ugyanez vonatkozik a szexre is.De a férfiak mások.

2012. aug. 5. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat,visszaolvastam a kérdésem és én fogalmaztam jelen időbe:) A barátnője előtt voltam én és pont azért nem lett komoly a dolog,mert én is úgy érzem kamu az egész és csak ágyba akar vinni.
2012. aug. 5. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:

"Én lányként csak olyannal csókolózok aki iránt érzelmeim is vannak,ugyanez vonatkozik a szexre is.De a férfiak mások."

Detto ugyan így gondolom férfiként, de a legtöbb sztem is más..:P

2012. aug. 5. 20:05
 8/11 ASOT ***** válasza:

Akit szeretünk és megvan a szenvedély a vonzalom azzal nyilván más mélyebb érzés a csók.

de nem csak azzal szoktam.

2012. aug. 5. 20:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!És Ti fiúk nem tudtok valami tippet adni,hogy honnan tudhatnám,hogy vannak-e érzelmei vagy csak "etet"?

Igaz 22éves vagyok,de 6évig egy pasival voltam,így sok tapasztalatom nincs ilyen téren:/

Elég népszerű a lányok körében,talán csak idegesíti,hogy velem nem jött össze.

2012. aug. 5. 20:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze nem akarok minden pasit beskatulyázni,tudom vannak érzelmesebbek vagy akik hasonlóan gondolkodnak ezekről a dolgokról mint mi nők:)
2012. aug. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!