Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg csak azzal szerettek csókolózni aki iránt éreztek valamit?
Nem szenvedélyt,hanem mondjuk...szerelmet.Vagy vonzalmat?
Egy fiú mondta akivel "kavartam",hogy az új barátnője kérdezi miért csókolóznak olyan keveset szex közben.Azt mondta(ezt már csak nekem)azért,mert nem érez iránta semmit.
Hozzátette,hogy velem imád csókolózni.
22/L
ehe szóval bnője van és smároltok.. gratulálok neked is neki is meg a bnőjének is.
amúgy büdös nagy kamu :D ha ért hozzá és az esetem is akkor jó a csók ha nem akkor meg nem ehhez nem kell szeretet persze az csak +t ad de nem a függvénye.
Arra gondoltál,hogy mielőtt összejöttek,mi előtte kavartunk?
Egyébként muszáj találkoznunk,mert egy osztályba járok a fiúval.Én lányként csak olyannal csókolózok aki iránt érzelmeim is vannak,ugyanez vonatkozik a szexre is.De a férfiak mások.
"Én lányként csak olyannal csókolózok aki iránt érzelmeim is vannak,ugyanez vonatkozik a szexre is.De a férfiak mások."
Detto ugyan így gondolom férfiként, de a legtöbb sztem is más..:P
Akit szeretünk és megvan a szenvedély a vonzalom azzal nyilván más mélyebb érzés a csók.
de nem csak azzal szoktam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!És Ti fiúk nem tudtok valami tippet adni,hogy honnan tudhatnám,hogy vannak-e érzelmei vagy csak "etet"?
Igaz 22éves vagyok,de 6évig egy pasival voltam,így sok tapasztalatom nincs ilyen téren:/
Elég népszerű a lányok körében,talán csak idegesíti,hogy velem nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!