Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogyan tanulhatnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan tanulhatnék meg jól csókolózni?

Figyelt kérdés
Az eddigi barátnőim csak cikiztek azért, mert nem tudok tökéletesen csókolózni, de nem tanítottak meg a szenvedélyes csókolózásra...Most egy kicsit mélyponton az önbizalmam, pedig jóképű, szép szájú srácnak tartanak...Mit tegyek?

2012. júl. 25. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Google a legjobb barátod. ;-)
2012. júl. 25. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom:

szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk először puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba,ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni,szintén addig ameddig már úgy hozzászokik,és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetőzni a nyelvekkel :D

nekem nem korombeli mondta, de ő nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on

14/L

2012. júl. 26. 06:37
 3/8 anonim válasza:
Smárólj többet.:)Majd alakul.;) 14/L
2012. júl. 26. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Nem biztos hogy mindenki az ugyan olyan csókot szereti. Azt mondják, és én osztom ezt a véleményt, hogy figyelj arra hogyan csókol a partnered. Vedd át a technikáját, csókolj te is úgy, mint ő (én is ezt teszem, amikor új partnerrel kerülök kontaktusba). Aztán, ha már érzed hogy kicsit felszabadultabb, akkor vigyél bele egy kicsivel többet magadból. Ne magadra koncentrálj, ne arra hogy te hogyan csinálod, hanem a partneredre. Hangolódj rá.

2. Egy jó csók nem csak a szájból áll. Egy jó csókban benne van az egész test, hogy közel legyetek egymáshoz, hogy megérintsétek egymást. A kezeddel egészen bármit tehetsz, feltéve ha a partnered nem szendéskedik, de ha jól csókolsz, nem fog. :D Fogdosd a haját, a fenekét, a melleit, simogasd mindenhol.

3. Az arcának más részeit is megcsókolhatod, a fülét (de ne cuppantsd bele és ne túl nyálasan), a nyakát, azt a lányok nagyon szeretik! Legalábbis én oda vagyok érte. Ha nagyon szenvedélyes csókot produkáltok, akár FINOMAN harapdálhatod is. Majd pedig hirtelen hagyd abba, nézz a szemébe, mosolyogj rá, bókolj neki csók közben/után. Ettől lesz felejthetetlen egy csók. :)

Gyakorolj sokat, és érzésből csináld. Ne görcsölj, mert akkor nem fogsz tudni a partneredre koncentrálni. Sok sikert, remélem segítettem! Egyébként meg ne hagyd, hogy letörjék az önbizalmadat! Egy 'tökéletes' csókhoz is két ember kell.

17/L

2012. júl. 31. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ebből van mit tanulni. Még én sem csókolóztam, de nem sokára adódik rá alkalom. Légyszi segíts nekem privátban. :P 14/f
2012. júl. 31. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
# 5/5 Na látod, és még csak Google sem vagyok. ;D
2012. júl. 31. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nem. :D De komolyan mondtam hogy privátban írhatnál. :P
2012. júl. 31. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedvesem, ha szeretnél valamit írj te. :P
2012. aug. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!