Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít ribancnak?
Figyelt kérdés
Akinek volt már több 1 éjszakás kalandja az már az?2009. júl. 22. 00:15
11/19 anonim válasza:
szerintem attól hogy valaki midnen pasi előtt riszálja magát és rámászik az nem ribanc, ha nem dugatja meg magát. Szerintetek?
12/19 anonim válasza:
Szerintem az is ribanc a maga módján. Fogalmazzunk úgy, hogy annyira szétdugták már, hogy egy pasinak se kell... :D
13/19 anonim válasza:
Akin végigment már fél Magyarország, az rιbanc, aki meg még pénzt is kér ezért, az kυrva :D
De amúgy én senkire se mondanám pár 1 éjszakás után, hogy az..
14/19 anonim válasza:
Persze, nem attól lesz valaki ribanc. Inkább a mindegy, hogy ki, csak valaki legyen mindig hozzáállástól.
15/19 anonim válasza:
háhááá :D mondom één, fáj az igazság XD
16/19 anonim válasza:
az a ribanc, aki kelleti magát minden pasi előtt, meghívatja magát, lehúzza őket, stb, aztán megdugatják magukat, vagy nem, az már szerintem mind1. szóval én az ilyen lehúzós, átverős, agyhúzósokra mondanám leginkább.
17/19 anonim válasza:
2 fajta ribanc van. 1. aki pénzért csinálja. jól teszi, legalább haszna is van a sok dugásnak. 2. a hobbi-ribanc, aki puszta fa.sz imádatból dobja szét a lábait, minden jött-ment kétlábonjáró ge.citartálynak. ez a gázabb fajta! és igen, az én szememben az egyéjszakás du.gásokkal rendelkező pic.sák már a ribanc kategóriába tartoznak..
18/19 A kérdező kommentje:
jólvan akkor én nem vagyok az:D
2009. júl. 22. 14:20
19/19 anonim válasza:
Az, aki kelleti magát minden pasinak, még akkor is, ha az illető foglalt. Esetleg a fiu barátnője előtt is nyomul rá, na azokat utálom a legjobban, ezek a vérbeli ringyók :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!