Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok nektek mikor számít egy srác humorosnak? Milyen az?
Értelemszerűen az hogy nevettek rajta, de milyen viccek. Pl hogy sok viccet el tud mesélni, hogy frappáns mondatokat tud mondani? Hogy ő a társaság középpontja, fontos egyáltalán az hogy valaki a társaság középpontja legyen? Már mint baj ha nem mindig vicces? Vannak viccek amik egyáltalán nem jönnek be senkinek, néha meg sziporkázik. Milyen humorú pasik jönnek be?
Aki csak néha tud mondani jó viccet az is lehet vicces vagy csak az ha folyamatosan ontja magából?
A humor szerintem nemegészen csak a viccmesélésben áll. Jó az is ha valaki tud jó vicceket, de persze azt is tudni kell előadni. Viszont egyéltalén nem baj ha nem ontod a vicceket. Nekem az tetszik és azt az embert nevezem humorosnak, aki frappáns, jól forgatja a szavakat, értem ez alatt a spontán szójátékokat, okosan vágja a poénokat. Ezt nem lehet betanulni, mert vagy benne van valakiben, vagy nincs. Az is egyénfüggő, hogy kinek mi a vicces és szórakoztató. A szarkasztikus, piszkálódós stílus például nem mindenkinek jön be. Én azt is kedvelem.
Hogy a társaság középpontjában kell-e lenni? Nem. Konkrét bajom nincs azokkal akik szeretik produkálni magukat, ha jól csinálják, némelyikük azonban már idétlen.
Egyébként meg nem kell mindig viccesnek lenni, de nem árt ha néha besikerül pár poén :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!