Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáljak tenni valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljak tenni valamit?

Figyelt kérdés

A héten lesz ilyen ottalvós buli,és elmegy oda az a srác is akivl nagyon jóba vagyunk(2éve),kavargatunk(csak csók),azt mondta szeret,én is szeretem de félek összejönni vele.

Azt mondta hogy ne csináljunk semmi OLYAT,mert akkor rosszba leszünk. De biztos hgy akarna,mert ha nem,miért ragaszkodna annyira a miniszoknyához(hogy abba legyek)??

Célozgassak a pettingre?

légyszi adjatok tanácsokat;);)

16L

ő:17F

2009. júl. 21. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:

azt csináld amit TE szeretnél,ezt csak te tudod, nem mi :)

amúgy ha a srác azt mondta ne csináljatok semmi olyat,és te nem ellenkeztél akkor minden oké, nem fog történni semmi.

szerintem csak szeretné látni a lábaidat :D ez meg így magában nem gond,ha szereted mutogatni és szép is a lábad akkor miért ne?:) csak vigyázz ne legyen túl rövid :D

2009. júl. 21. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
a legelső tanács amit fogadj meg, nem csak vele kapcsolatban hanem mindenkivel kapcsolatban a későbbiekben: senki k*rvája ne legyél! vagy tisztázd vele a dolgot vagy hagyd az egészet. ha szeret akkor járjon veled és legyetek együtt, vállaljon fel a világ előtt, ha nem akkor viszlát, vagy ha neked ez így megfelel... akkor végülis a te dolgod. szerintem nagy ívben tegyél az ilyen miniszoknyás kivánságaira...
2009. júl. 21. 23:54
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm.:)

mind2en (Y).kaptatok:)

2009. júl. 22. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!