Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbáljak még tenni valamit?...

Próbáljak még tenni valamit? Görbe csatolva.

Figyelt kérdés

[link]

Ma vagyok a 30. napon. DPO-bol csak a 12. Ovum a 19. napon volt. Minden hónapban 25-27 napra jött meg az elmúlt 7 hónapban. Azóta próbálkozunk. 25-27 nap előtt már 2-3 nappal barnázgatás jelentkezik. Most még a hőm is magas 36,9-37. Ma délelőtt kezdtem el barnázgatni. Elég bizakodó voltam ebben a hónapban, mert nem voltak a szokásos tüneteim (fejfájás, hasfájás, mellfeszülés). Szóval más volt a hónap, mint az eddigiek. Igyak esetle egy 1-2 pohár palástfű teát? Van valakinek ötlete, hogy mit tehetnék? Bocs, hogy hosszú lett. Tanácsokat várnék.

2010. febr. 16. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak két dolgot tehetsz: vársz, és iszod a palástfüvet.

Drukkolok neked!

2010. febr. 16. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:

a menszesz előtti barnázgatás utalhat hormonelégtelenségre is, bár nem paráztatni akarlak, mert itt sokat olvastam akiknek szintén volt ilyen és gond nélkül teherbe estek. szóval nem szeretném, hogy most elkezdj emiatt izgulni :)

azért írtam csak, hogy ha gondolod kérhetsz a nőgyógyászodtól egy hormonvizsgálatot. nem tart neki semeddig megírni a beutalót, neked meg 2 vérvétel az egész. addigis eltereled a figyelmedet :)

2010. febr. 16. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, tesztelj! Aztán orvos.
2010. febr. 16. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
11:07 vagyok és figyelmetlen, mert a görbédet nem is néztem. na így már máshogy válaszolok: nagyon klassz görbe, nagyon biztató, és csatlakozom az előttem szólóhoz.
2010. febr. 16. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos már nagyon PMS szerű fejfájásom van. Ha nem indul be jobban a barnázgatás, holnap reggel tesztelek. Az eredményt feltétlenül megírom. Az orvosommal is holnap délután tudok beszélni.
2010. febr. 16. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Barnázgatásom minimális. Tesztem full negatív. Dokim szerint várni kell. Míg nincs legalább egy halvány pozitív teszt, nem akar gyógyszert adni. Várok türelemmel, de szerintem holnapra megjön a mensim rendesen.
2010. febr. 17. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
MI újság???
2010. febr. 19. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!