Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek megbocsát valamikor is?
Talán nem kellett volna hagyni, hogy a fiú lefektessen.
Megérdemlitek a sorsotokat.
Remélem a fiú ezért megbűnhődik, mert tönkretett egy testvéri kapcsolatot. Sajnos azt kell mondanom, hogy te is ugyanúgy hibás vagy, talán a gyereket az első próbálkozásnál el kellett volna löknöd, de ez már a te problémád, remélem jó lecke volt. Talán "csak" 14 éves vagyok, de az ilyen 16 éves "kislányokat" is taníthatnám az ilyen dolgokra.
23:22-es, a testvére volt.
amúgy nem értem, hogy egy testvérrel hogy lehet ilyet megtenni. Remélem gondolkozol is rajta, nem csak formaságból szeszed meg, amúgy meg a testvéred ezt meg fogja bosszulni neked. Jól is teszi...
Megérdemled a sorsod
Egy ilyen lány meg sem érdemli az életet.
tönkretesz mindent kis cs.tri.
Az életed rossz irányba tart, ha ezt nem ismered fel, nem lehet mit tenni.
Meg fog bocsátani, mert az összes szereplő a történetben ösztönlény, nem hiszem, hogy egy csöpp szeretet lenne benned a testvéred vagy a barátod iránt. A testvéredet nem tudom, de szerintem ő sem szeret sem téged, sema volt barátját.
Pff ez qrva jó, még neked áll feljebb? Büdös kis szuka :D
Azt írtad, hogy mi nem tudjuk a nővéreddel milyen kapcsolatban vagy, és ő mindig csak egy ribancnak tartott. Na és tök igaza van, talán nem vagy az? Van pasid, és kefélsz a nővéred barátjával? Te melyik bolygón élsz? Egy büdös ordask.rva vagy, nem is ribanc, ez az igazság.
Nem bocsátasz meg a nővérednek, amiért elmondta a pasidnak hogy félrekeféltél? Pff ezen már csak röhögni lehet. Meg hogy egy éves kapcsolat volt. Tudod, hülye kis pics, aki szereti a barátját az nem csalja meg, ilyen rohadtul egyszerű. Ha már ennyire nincs benned semmi tartás, akkor azt a barátodnak joga van megtudni, és TELJES joggal szakított veled. Amúgy szerintem minden ép lelkű ember elmondta volna neki, ez a minimum amit megérdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!