Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek megbocsát valamikor is?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok a nővérem 22 van egy 23 éves pasija szóval amikor először találkoztam a pasival láttam hogy folyton nézett meg mosolygott amikor a nővérem kiment a konyhába a pasi odajött hozzám hogy milyen dögös vagyok meg minden kicsit meglepődtem aztán még beszélgettünk majd este pedig amikor már lefeküdtem bejött a szobámba és szexeltünk ez 1 hónapja volt azóta már szakítottunk de többször is lefeküdtünk közben járt a nővéremmel és most ez kiderült a nővérem azóta nem szól hozzám pedig én már bocsánatot kértemtőle és mondtam hogy a pasi hibája de nem hatja meg amikor kiderült persze ők is szakítottak most mit tegyek?
2009. júl. 21. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem kellett volna hagyni, hogy a fiú lefektessen.

Megérdemlitek a sorsotokat.

Remélem a fiú ezért megbűnhődik, mert tönkretett egy testvéri kapcsolatot. Sajnos azt kell mondanom, hogy te is ugyanúgy hibás vagy, talán a gyereket az első próbálkozásnál el kellett volna löknöd, de ez már a te problémád, remélem jó lecke volt. Talán "csak" 14 éves vagyok, de az ilyen 16 éves "kislányokat" is taníthatnám az ilyen dolgokra.

2009. júl. 23. 17:06
 22/27 anonim ***** válasza:
98%
Na még barátod is volt!!!Hát jó nagy büdös rib.nc vagy ba.d meg!!!!!!!Egy ilyen cafat nem érdemel barátot.......!!!!!
2009. júl. 23. 23:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

23:22-es, a testvére volt.

amúgy nem értem, hogy egy testvérrel hogy lehet ilyet megtenni. Remélem gondolkozol is rajta, nem csak formaságból szeszed meg, amúgy meg a testvéred ezt meg fogja bosszulni neked. Jól is teszi...

Megérdemled a sorsod

2009. júl. 24. 07:26
 24/27 anonim ***** válasza:
89%
07:26-tudom hogy a testvére volt!!!!De még ennek a cafatnak volt barátja is....olvass visszafelé is!!!!Visszább irta hogy a testvére meg megmondta az ő barátjának és ezért szakitott vele!!!!Hát jól tette.......!!!!!!!Hülye cafat.......kitéptem volna az összes hajadat ha velem csináltad volna ezt!!!!!!!
2009. júl. 24. 12:30
 25/27 anonim ***** válasza:
41%

Egy ilyen lány meg sem érdemli az életet.

tönkretesz mindent kis cs.tri.

2009. júl. 25. 11:38
 26/27 anonim ***** válasza:
83%

Az életed rossz irányba tart, ha ezt nem ismered fel, nem lehet mit tenni.

Meg fog bocsátani, mert az összes szereplő a történetben ösztönlény, nem hiszem, hogy egy csöpp szeretet lenne benned a testvéred vagy a barátod iránt. A testvéredet nem tudom, de szerintem ő sem szeret sem téged, sema volt barátját.

2009. aug. 4. 12:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Pff ez qrva jó, még neked áll feljebb? Büdös kis szuka :D

Azt írtad, hogy mi nem tudjuk a nővéreddel milyen kapcsolatban vagy, és ő mindig csak egy ribancnak tartott. Na és tök igaza van, talán nem vagy az? Van pasid, és kefélsz a nővéred barátjával? Te melyik bolygón élsz? Egy büdös ordask.rva vagy, nem is ribanc, ez az igazság.

Nem bocsátasz meg a nővérednek, amiért elmondta a pasidnak hogy félrekeféltél? Pff ezen már csak röhögni lehet. Meg hogy egy éves kapcsolat volt. Tudod, hülye kis pics, aki szereti a barátját az nem csalja meg, ilyen rohadtul egyszerű. Ha már ennyire nincs benned semmi tartás, akkor azt a barátodnak joga van megtudni, és TELJES joggal szakított veled. Amúgy szerintem minden ép lelkű ember elmondta volna neki, ez a minimum amit megérdemelsz.

2009. aug. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!