Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek megbocsát valamikor is?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok a nővérem 22 van egy 23 éves pasija szóval amikor először találkoztam a pasival láttam hogy folyton nézett meg mosolygott amikor a nővérem kiment a konyhába a pasi odajött hozzám hogy milyen dögös vagyok meg minden kicsit meglepődtem aztán még beszélgettünk majd este pedig amikor már lefeküdtem bejött a szobámba és szexeltünk ez 1 hónapja volt azóta már szakítottunk de többször is lefeküdtünk közben járt a nővéremmel és most ez kiderült a nővérem azóta nem szól hozzám pedig én már bocsánatot kértemtőle és mondtam hogy a pasi hibája de nem hatja meg amikor kiderült persze ők is szakítottak most mit tegyek?
2009. júl. 21. 22:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Gyerekes? :D Én mindkettőt úgy szájbab*sztam volna, hogy kirepüljön az összes foguk. Szerintem inkább ez a tinisuna a gyerekes, hogy ennyire kell neki a fasz. Mondom ezt nyugodt ember létemre.

Amúgy 100%, hogy ez megint valami kamukérdés, hogy mennyire vagyunk agresszívak... Nem unjátok még? :)

2009. júl. 21. 23:18
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Na már vártam, mikor jön megint valaki ezzel a szokásos baromsággal. Kedves előző, elmondanád, miért baj az, hogyha esetleg egy kérdés kamu? Ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy kilottózzuk, hogy melyik a kamu, és melyik a normális kérdés, hanem hogy válaszoljunk egymásnak. Nem csak a kérdezőnek lehet hasznos, amiket válaszban írunk, hanem bárkinek, aki hasonló szituációba kerül. Mellesleg hogy éreznéd magad, ha valami gondod lenne, segítséget kérnél ezen az oldalon, és az arcodba vágnák, hogy nem unod-e még a kamukérdéseket?

A kérdező nővére meg szerintem akkor is gyerekes. Óvodában még elfogadható, ha valaki nem tudja megbeszélni a társaival, ha valami gondja van velük, de 22 évesen már elég gáz.

2009. júl. 21. 23:26
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tudom te mit szólnál hozzá, ha a saját kishúgod megdugatná magát a szerelmeddelXD
2009. júl. 21. 23:35
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem se gyerekes én se szólnék ilyen kis cafathoz!!!!De ráadásul mikor kiderült még úgy meg pic.áztalak volna,hogy nem kellene farok egy darabig!!!!!!!!
2009. júl. 21. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
megérdemled, én minimum megfojottalak volna :@
2009. júl. 22. 00:05
 16/27 anonim ***** válasza:
* megfojtottalak
2009. júl. 22. 00:06
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
de a pasi is ugyanúgy hibás...
2009. júl. 22. 00:07
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

Na már vártam, mikor jön megint valaki ezzel a szokásos baromsággal. Kedves előző, elmondanád, miért baj az, hogyha esetleg egy kérdés kamu? Ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy kilottózzuk, hogy melyik a kamu, és melyik a normális kérdés, hanem hogy válaszoljunk egymásnak. Nem csak a kérdezőnek lehet hasznos, amiket válaszban írunk, hanem bárkinek, aki hasonló szituációba kerül. Mellesleg hogy éreznéd magad, ha valami gondod lenne, segítséget kérnél ezen az oldalon, és az arcodba vágnák, hogy nem unod-e még a kamukérdéseket?

Én is vártam, hogy ezt a baromságot mikor írja valaki. Szerinted mennyire valószínű, hogy megdugatja magát a nővére barátjával, és utána idejön kiírni a kérdést, ahelyett, hogy beszélne valakivel, aki kicsit közelebbi információkat is ismer? Annyira valószínű, hogy ez a kérdés igazi, mint a "megdugtam egy csajt, 16 éves, egyből megmondta, hogy kíván, és oaaahh", amire nagyjából 65 válasz érkezett, és egy idő után a kérdező is beírta, hogy igen, ez kamukérdés volt, kíváncsi volt a sok hülye emberre.

Ja, én mellesleg nem tennék fel ilyen kérdést, mivel én nem ebbe a rétegbe tartozom, ahol ez a divat... Valószínűleg ha felteszek egy kérdést, hogy hol van ez meg az, mondjuk "karrier, fizetés" témában, valószínűleg nem kamuból teszem azt.

2009. júl. 22. 09:12
 19/27 anonim ***** válasza:
97%

Egyet értek a fenti hozzászólásokkal. Ehhez két ember kellett, tetszik nem tetszik.

Kamu kérdések dolog: Igazából néha poénosak, de megkéne vizsgálni, hogy milyen fogyatékossággal rendelkezik az aki itt éli ki magát. :D

2009. júl. 22. 09:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok milyen kapcsolatom volt a nővéremmel a pasi előtt mindig azt gondolta hogy én csak egy ribanc vagyok és ő egy szemét volt mikor kiderült hogy lefeküdtem a pasival elment a barátomhoz elmondta neki és a barátom meg szakított velem pedig egy éve jártunk már szóval ne is bocsásson meg mert én már úgy se fogok neki!
2009. júl. 22. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!