Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Valami ötlet? (persze a vicceseknek is örülök, de valami hasznos jó lenne )
Figyelt kérdés
Van valaki, akire nagyon nem szeretnék gondolni, és mégis...mikor elhatározom, hogy megpróbálok elszakadni "tőle" (mivel igazából ez amolyan plátói szerelem)mindig valami olyan dolog jön velem szembe, ami rá emlékeztet.....MI EZ???!2012. aug. 13. 00:04
11/11 anonim válasza:
Rajzold le!:D ezt az ötletet ma találtam ki, én is nagyon űzöm a plátói romantikát. Hallottam egy olyan pszichológiai elméletről, hogy alkotással(amit szeretek) kieresszük magunkból az érzelmeket, fájdalmakat és már azelőtt neki fogtam egy kreatív műnek, Róla(képről). így belegondoltam, hogy mi van ha ezt az érzelmet is enyhíti. Amúgy van egy olyan előnye, hogy ha sokáig nézed az illető arcát(ami legalábbis nekem sokat határoz a szerelemben) akkor felfedezed benne a közömböt vagy a rútságot, minden embernek van egy csúnya/átlagos oldala, ha úgy nézzük. ez az én speciel tanácsom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!