Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, de alig ismerem! Ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval van egy helyes fiú, aki 16 (én 15 vagyok), az anyukám ismeri a szüleit, de én még csak kétszer láttam a srácot közel lakik hozzánk. Légyszi adjatok nekem tanácsot!2012. aug. 11. 01:23
2/13 A kérdező kommentje:
Igen az világos, na de hogyan? :))
2012. aug. 11. 01:27
3/13 anonim válasza:
feltaláltak egy olyan alkalmazást, hogy facebook...ott elég sok ember fent is van, keresd meg...
5/13 A kérdező kommentje:
de már ismerősök vagyunk
2012. aug. 11. 01:55
6/13 anonim válasza:
írjál rá valami indokkal, pl hogy elhagytad valahol a közelükbe a diákod. együtt megkeresitek. ez máris remek alkalom megismerni egymást.
7/13 A kérdező kommentje:
tényleg! ez nem is rossz ötlet!úgyis a buszvégállomásnál lakik
2012. aug. 11. 11:06
8/13 anonim válasza:
sőt...tedd is el valami biztos helyre a fűben, aztán menjetek arra, és hagyd hogy ő találja meg, utána meg öleled meg jó szorosan és köszönd meg. figyeld a reakcióját. :)
9/13 A kérdező kommentje:
:'DD hahah! igen ez sem rossz, csak ehhez egy kicsit beszari vagyok...de lehet hogy ha minden jól megy bevetem a b tervet!
2012. aug. 12. 08:43
10/13 macilány12 válasza:
szioka xd.mielött bármibe is belefognátok telefon csere, skyp vagy faceebok és beszélgesetek minél többet fagasd ki mit szeret mi a hobbija, és a sorok közt vagy beszélgetés kapcsán figyeld a reakcioját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!