Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit adjak a srác születésnapjára?
Van egy srác, akivel alakul köztünk valami kapcsolat-féle. Mindkettőnknek komoly szándékaink vannak, ez nyilvánvaló, szóval ha minden jól megy, hamarosan összejövünk. Nemsokára itt a 16. születésnapja, és én tanácstalan vagyok, mit adjak neki?
Ami eszembe jutott:
- Torta (amit én sütöttem)
- Bekeretezett kép kettőnkről
Mit gondoltok? Van valami egyéb ötletetek? (Tudom, nem ismeritek, de legalább valami támpontot adjatok, hogy szerintetek milyen irányba haladjak...) Előre is köszönöm!
Elsőnek köszönöm nagyon!!! :)
Második: na ilyen és ehhez hasonló válaszokra NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!!! Akinek ilyen gondolatai vannak, ezúton kérem: ne ossza meg velem. Nagyon köszönöm...
basszus a tortás dologtól megéheztem xD
amúgy mondjuk valami nyaklánc, karkötő vagy ilyesmi is mehet, ha szerelmem adná le nem venném még éjszaka se :) na jó a nyakláncot talán, meg ne fojtson ;) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!