Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha rátok köszön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha rátok köszön az utcán egy ismeretlen srác, visszaköszöntök neki?

Figyelt kérdés
Esetleg csak akkor, ha jól néz ki?
2012. júl. 29. 10:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Én kipróbáltam ifjú PUA padawanként és voltak, akik visszaköszöntek, de a többség csak hülyén nézett, mintha megakarna ölni. ^^
2012. júl. 29. 10:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám köszön, feltételezem, hogy valahonnan ismer, ezért visszaköszönök, hiszen nem vagyok bunkó. Ilyenkor nem számít, hogy hogyan néz ki, mert nem ismerkedésről van szó. Ha pedig egy férfi úgy ismerkedik, hogy ráköszön egy nőre, de semmi mást nem kezdeményez, az elég béna!
2012. júl. 29. 10:09
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nincsenek alig-ismerőseim, nem gyűjtöm őket. Vagy ismerek valakit, vagy nem. Ha rám köszön, rögtön tudom, hogy ismerem, vagy csak úgy köszönt valamiért.

Ha ismeretlen és helyes, akkor visszaköszönök, de ha messziről látszik, hogy csak azért köszön, mert akar valamit, ellenben nekem abszolút nem jön be, akkor úgy teszek, mintha nem hallottam volna. Ha nagyon veszélyesen néz ki, akkor köszönök és gyorsan továbbsietek, nehogy belém kössön és pofán csapjon.

2012. júl. 29. 10:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha ezt csinálom, és senki nem köszön vissza, akkor gondolom azért, mert ronda vagyok.
2012. júl. 29. 10:23
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Meg szoktam jegyezni az ismerősök arcát, úgyhogy nem köszönök vissza, ha ismeretlenül valaki köszöngetni kezd.
2012. júl. 29. 10:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatomtól függ.
2012. júl. 29. 10:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én udvariasságból vissza szoktam köszönni.
2012. júl. 29. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vissza szoktam, ha leesik időben. Mindegy hogy néz ki, én ébren álmodok, szinte semmit nem érzékelek abból, hogy ki milyen az utcán, ezért viszont sokszor elkalandozok, és mire leesik, hogy köszöntek, addigra már tovább mentem és hülyén venné ki magát, ha visszaóbégatnék, hogy hello.
2012. júl. 29. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem ismerem akkor nem. Tökmindegy hogy jól néz ki vagy sem, vagy veszélyes-e, vagy akar valamit. Ha nem ismer akkor hagyjon békén, ennyi.
2012. júl. 29. 11:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, kisebb koromban nem néztem ki túl jól, és sok random ember szivatott azzal, hogy csak úgy rámköszöngetett, meg kiröhögtek...

Amúgy is városi vagyok, akit nem ismerek, annak nem köszönök vissza.

2012. júl. 29. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!