Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha rátok köszön az utcán egy ismeretlen srác, visszaköszöntök neki?
Egyszer rám köszönt az utcán egy helyes srác úgy, hogy közben kézen fogva sétált a barátnőjével. Vissza köszöntem neki már csak úgy reflexből is de nem ismertük egymást. Szegény csajt sajnáltam egy kicsit bár ő azt hihette hogy ismerjük egymást és a srác azért köszönt.
Egyébként én szerintem vissza köszönnék amennyiben nem egy bűzlő, mocskos egyén vagy. :D:D
Én egyszer a vonaton a kalauz srácnak köszöntem vissza, kicsit lelkesebben a szokottnál. Akkoriban sokat jártam nagyon bulizni, és olyan ismerős volt, mivel a név és arc memóriám is pocsék, meg ittam is szinte mindig, ezért inkább úgy voltam vele, hogy nem kockáztatom meg, hogy ismerjük egymást én meg paraszt vagyok.
Végül kezelte a többi jegyet a kocsiban és visszajött beszélgetni. Nagyon jót beszélgettünk amúgy vagy egy órát egész úton, de közben egyfolytában azon gondolkodtam, hogy most akkor ismerem-e vagy sem???? Asszem inkább nem. Főleg mivel utána sem láttam soha többet. Bár még így vagy 10 év után is néha eszembe jut, hogy vajon tényleg találkoztunk már valahol előtte és ismertük egymást, vagy csak beflasheltem, hogy ismerem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!