Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be szabad mennem meztelen szaunába?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, természetesen nem egyedül mennék (anya, nagynéni) Van korhatár?2012. aug. 12. 07:16
1/11 anonim válasza:
szerintem van korhatár 16 vagy 18 év
2/11 A kérdező kommentje:
Neten fent a szabályzat, ott nem írnak ilyet. Arra vagyok kíváncsi, kinéznének-e onnan?
2012. aug. 12. 07:41
4/11 anonim válasza:
1;ha családoddal mész, és mindannyian meztelenek vagytok, akkor nincs gond.
2; ha törülközőt tekersz magad köré az minden esetben megoldás. meztelen is vagy, de neme látszik semmi belőled.
3; leginkább magyarországon, illetve a keleti kicsit prűd helyeken van, hogy a szaunában fürdőruhába kell lenni.
mert egészségtelen a műanyag a testeden. nem szellőzik, nem tud a tested normálisan "lélegezni". ez okból pl németországban szólnak is, ha nem vagy meztelen /törülközős/, és amikor kollégám értetlenül nézett, mondták, hogy menjen ki, vegye le, és úgy jöjjön vissza, vagy NE jöjjön vissza. és hidd el, nem nézegetni akarták.
szóval a te hozzáállásod lenne a normális, csak nem mindenhol elfogadott...
5/11 anonim válasza:
Milyen az a meztelen szauna? Miben különleges? Nincs oldala?
6/11 anonim válasza:
A szaunát rendeltetés szerűen meztelenül KELL használni. Nincs korhatár, de mondjuk akinek egészségileg indokolt, az ne használja (szív- és keringési rendszer betegségek).
7/11 anonim válasza:
Hol van ez a szauna én is megyek
8/11 anonim válasza:
Bemehetsz, de akkor Neked is meztelennek kell lenned. Ez éppen olyan, hogy nudista strandon se lehet fürdőfuhában lenni.
10/11 anonim válasza:
Igen a szaunát meztelen kell rendeltetés szerüen használni. Ilyen országokban is mint nálunk ahol nincs szauna kultura használják sokan fürdőruhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!