Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az hogy ijeneken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy ijeneken gondolkodom 14 évesen?

Figyelt kérdés
A multkor elgondolkodtam azon hogy èn pedig nem fogok összejönni minden egyes sraccal aki akár kicsit is tetszik , mert èn olyat akarok aki ha megfogja a kezem akkor èrezzem hogy különleges ès ha a szemèbe nèzek akkor tudjam ö az akire szüksègem van . Arrol álmodok hogy vele egy perc se lessz unalmas ès az òrák is repülnek . Olyan aki mellet biztonságba èrezzem magam .De hol találni ilyet?:-??

2012. aug. 12. 02:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond a gondolkozásoddal ilyen korban egy átlagos lány úgy is csak kézen fogva sétálnak a sráccal. A rohanó világban már 12 évesen elvesztik a szűzeségüket és 14 évesen szülnek aztán intézetbe adják mert nem tudja felnevelni.
2012. aug. 12. 20:47
 12/12 anonim válasza:
Ember,nincs lakásod,iskolába jársz(gondolom),és tetejébe a szüleidnél laksz.(gondolom én) 14 évesen meg miért akarsz pasizni? 6-7 év múlva nem fognak elfogyni a pasik. De érdekes ,hogy sok fiatal már 12,13 évesen is szerelmeskedik. Mellesleg 16 éves vagyok és férfi ,de még én se akarok. senkit. Normális ,hogy ilyenen gondolkodsz ,de ne siess. :)
2012. aug. 13. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!