Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Szóval elég bonyolult családi ügy...volt egy 23 éves barátnőm , én 25 vagyok..hétvégi családi ebéd után, otthon hagytam a barátnőm apámmal, és anyámmal elindultunk sütit venni, mert az kimaradt...mikor hazaértünk, én mentem be először a házba, anyu kinntmaradt beszélni a szomszéddal. Mikor beléptem, zajokat hallottam a hálóból, és amit nem gondoltam volna: a barátnőm apámon lovagolt, szó szerint..persze jöttek a dumák hogy nem az aminek látszik, stb...azóta dobtam a barátnőm, de anyának nem mondtam el az esetet..apám azt monta ad 5 milliót ha tartom a szám, mert szereti anyámat..ti mit tennétek?

2012. aug. 11. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Meg ha már ilyenre vetemedik apád(amit továbbra sem támogatok), legalább annyi kicsi hangyaf.nyi esze lehetne, hogy nem otthon a hitvesi ágyban tölti a ribit miközben tudja, hogy 30perc és hazajöttök!(inkább anyád nyitott volna rá, mert amúgy ha szetném a lányt én azért egy álast rátolnék még a saját apámra is, hogy hogyan merészelte ezt és a lányt nagyon csúnyán kiba..ám! Habár én nagyon indulatos tudok lenni, de óriásit csalódnék a saját apámban és biztos az összes tiszteletem kiírtaná belőlem maga iránt)

8-as voltam, de ez nekem nagyon durva...(a többet kérek dolog, az meg kész):)

2012. aug. 12. 00:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Igazatok van...elég mérges vagyok rá! Először is, 25 milliót kérek tőle, majd miután átutatla a pénzt ( átfogja ) bevallok mindent, hadd érezze milyen érzés, mikor átverik az embert :(

A pénz nagyrészét meg anyámnak adom, hogy ha költöznie kelljen, legyen miből.

2012. aug. 12. 00:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elkérném a pénz,mint írtad pl a 25 milkót,átutalja a számlámra,mivel ő nem fér hozzá így má biztonságban van.

ezután tálalnám,mint a sült malacot... szerinted csak 1x tette meg? többször az ilyen féreg.. az ilyen nem apa,ne haragudj meg,de egy rib*nc is volt.. Lány vagyok,de tyű..

kérd el a pénzt,legyen biztosan,vennék egy házat,ahova anyámmal költözhetek,berendezném,)5-6 milkóbol lehet simán.vagy 2 házat,akkor is 10 milkóbol megvan... és költöznék mint a vadliba... az ilyen ro*adjon meg... szegény anyád:S nem lennék a helyébe,szerintem a kést belevágnám a szeretett "férjembe" mióta házasok?

2012. aug. 12. 00:50
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért szó sincs arról hogy anyámmal élnék.:)

Jól menő vállalkozásom van, igazából a pénzre nem lenne szükségem..de hát na. Aki a kicsit nem becsüli...

2012. aug. 12. 01:24
 15/16 anonim ***** válasza:

jó csak írtam valamit :D

De hát tudod,ha mégis úgy adódik,akkor mégis legyen anyukád zsebébe pénz. mi is jól élünk,(1000x jobban mint a többi nem dicsekszem) de a pénz elkérném,majd kitálalnék,és anyukámnak adnék pénzt. nem tudom h együtt éltek-e v te már külön,de anyámat elköltöztetném onnan az hót ziher... És ha apád még megteszi? vagy a feleségeddel titokban? .. 13-as voltam :D

2012. aug. 12. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:

penz!!!!

1, nem bantod meg anyud

2, 5 milka megis 5 milka nem? :D

3, boldogan elhetnek tovabb egy ilyen kapcsolat ami reg ota tart 1 felrlepes szerintem nem OLYAN NAGY gaz

de te tudod...

2012. aug. 15. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!