Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek neki vagy ne?
Vajon hogy magyarázná meg apud odahaza, hogy mégis hova lett az az 5 guriga ?:) Tuti kitudódik. És akkor még te is simán kihúzhatsz egy rövid pálcikát, hiszen anyud nem feltétlen fogja tudni elnézően lereagálni a történteket. Bár nem ismerem őt.
Nem tudom mekkora lenne bennem a harag, mennyire érintene mélyen egy ilyen ügy, mert nem ismerem a részleteket, hogy mennyire szerettétek egymást, mennyire ismertétek , voltak -e előzmények stb., de szerintem én nem kérném el a dellát apámtól, viszont anyának sem mondanám tovább. Nem lennék besúgó, sem megvesztegethető. Inkább meghagynám azt a kártyát a kezemben, hogy az apám egy ilyen ember és ezt mindig a fejéhez vághatom a jövőben.
Plusz még annyival kiegészíteném, hogy sok nő, ilyen hosszú idő alatt már bőven kiismeri az urát és tudja mikor mond igazat, mikor sumákol stb. Szóval simán elképzelhetőnek tartom, hogy vágja ő a szitut, bár nem ennyire konkrétan, de hogy paráználkodik azt valószínűleg sejtegeti/tudja..
Viszont ebben az esetben, ha elmondanád neki, már csak azért sem kezelné úgy a helyzetet, mint addig, mert milyen már hogy a fia is tudja, hogy ő vele mit csinál az apja és nem reagálja le "normál" módon. Vagy, az okozna neki fájdalmat, hogy a fia előtt is megalázta az ura. Szóval...
Itt a kérdésre a válasz, hogy Mo-én miért végződik minden 2-ik házasság válással és miért van ennyi abortusz!
Először is szeretnék gratulálni a remek párválasztáshoz! Egy ilyan barátnő(inkább ordas ku.va)gyakorlatilag nagyobb kárt csinál, mint hasznot!
Nem tudom mennyire vagy lelkizős fajta(úgy látom nem):), ülj le apáddal és beszélgesetek el anyádról..., ez a szeretem dolog biztosan jól hangzik, de azért a ribi 30perc alatt rábeszélte, hogy megdöntse! Szóval semmi rizsa, mondja el mi van és akkor inkább legyen vége!
Nekem kifordulna a gyomrom, mikor meglátnám, hogy az anyámhoz úgy érne az apám, hogy láttam egy ri.ancal(bocs, még ha a barátnőd is)! Főleg akkor, ha látszana a saját anyámon, hogy ő szereti is....
Szerinted hány ilyen volt eddig ember????? Ezt láttad, de volt még vagy 50 ilyen!
5milliót, ez meg már egyenesen beteg! Nem mondom én is szeretem a pénzt(ki nem? de legalább nem ámítok senkit), de azért gondolj anyudra is és inkább ülj le apáddal és beszélgesetek el, mert azt garantálom, hogy ez nem egyszeri eset....(mi van, ha 5év múlva a szeretett feleségedet tölti titokban a drága após)
Milyen apa az, aki megtömi az fia barátnőjét? Azért itt is vannak gondok, az meg már nekem beteg, hogy ez felmerült a ri.iben(habár minden nő egy ri.anc, de legalább ne látnám, hallanám minden nap)
.. és ha megismétlődik, vagy netán tovább fajulna az egész, akkor tiszta lelkiismerettel fogsz tudni anyud szemébe nézni? Rajtad fog állni, hogy mivé alakul a családod, s ha ígyis olyan jól álltok anyagilag, nem értem miért hagyod megvásárolni magad.
Ami egyszer megtörténik, nagy az esély, hogy mégegyszer megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!