Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem volt még barátom?
Egy átlagos 16 éves csaj vagyok, pasim még nem volt.Ennyire csúnya lennék? Vagy velem van a baj?
Facebook: rosenfeld dora=> csak igy tudok magamról képet mutatni.
Mert 16 éves vagy. Tehát éppen most vagy abban a korban, hogy keresd az első kapcsolatocskádat. Nem biztos, hogy lesz 4-5 éven belül. A srácok és félénkek ebben a korban.
Nem vagy csúnya. Küldeném én is a elérhetőségemet, ha fiatalabb lennék és nem lenn barátnőm.
Szia! Egyáltalán nem vagy csúnya, sőt. Szerintem is szép az arcod meg kedvesnek, szimpinek tűnsz. :D
Szerintem se kell foglalkoznod a barátnőiddel, manapság "divat" lett, hogy mindenkinek minél több pasija/csaja legyen, de ráérsz. Várj az "igazira", legalábbis akiről úgy érzed, hogy az igazi, és össze akarsz vele jönni, szereted, stb, stb. :)
Nekem sincs barátom, és egy jó darabig piszkáltak is emiatt, de elmondtam az én véleményemet evvel kapcsolatban és megértették. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!