Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért nem volt még barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

Egy átlagos 16 éves csaj vagyok, pasim még nem volt.Ennyire csúnya lennék? Vagy velem van a baj?

Facebook: rosenfeld dora=> csak igy tudok magamról képet mutatni.

2012. aug. 11. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert 16 éves vagy. Tehát éppen most vagy abban a korban, hogy keresd az első kapcsolatocskádat. Nem biztos, hogy lesz 4-5 éven belül. A srácok és félénkek ebben a korban.

Nem vagy csúnya. Küldeném én is a elérhetőségemet, ha fiatalabb lennék és nem lenn barátnőm.

2012. aug. 11. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
9. voltam. ne hallgass a barátnőidre, nincs ebben semmi, és 16 évesen még nagyonis ráérsz ezzel :)
2012. aug. 11. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Egyáltalán nem vagy csúnya, sőt. Szerintem is szép az arcod meg kedvesnek, szimpinek tűnsz. :D

Szerintem se kell foglalkoznod a barátnőiddel, manapság "divat" lett, hogy mindenkinek minél több pasija/csaja legyen, de ráérsz. Várj az "igazira", legalábbis akiről úgy érzed, hogy az igazi, és össze akarsz vele jönni, szereted, stb, stb. :)

Nekem sincs barátom, és egy jó darabig piszkáltak is emiatt, de elmondtam az én véleményemet evvel kapcsolatban és megértették. :)

16L

2012. aug. 11. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!