Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdést amiben az állt, hogy 20 milláért lefeküdnétek-e egy férfival és volt igent mondott és volt akik nemet írtak! Na most, ha előttetek volna a pénz 20 ezer ft-os címletekben egy táskában az a 20 millió ft és mondaná a férfi itt a pénz vidd el bankba, hogy ne az legyen, hogy vissza veszi a ffi. Na és a pasival csak egy menetet kellene lenyomni ami jó esetben 20 perc rossz esetben 1 óra! Ez miért nem volna jó ajánlat? Az egyik lány azt írta, hogy venne egy kis lakást egy kis autót és a szüleinek is adna belőle. Azért 20 millió ft az megkönnyítené az életeteket! Mert, ha 100 ezer ft-ot ajánlana fel arra azt mondom oké, hogy nem mentek bele de azért 20 milla! :D
2012. aug. 11. 15:12
1 2 3 4 5
 41/50 Hanariko ***** válasza:

Szüleim tartanak el és igen, még szűz vagyok. Valószínűleg ez közre játszik a hozzáállásomban. 10 év múlva nem tudom mit mondanék rá.

Amúgy már az első itteni hozzászólásban írtamhogy élőben az a 20 milla biztos csábító és ide is vannak akik azt írják hogy hát nem mondanának nemet, de azt sem lehet kimondani általánosítva, hogy aki nemet mond, az álszent.

Lehet arról vitázni, ki a jól nevelt, meg büszke... de szerintem (mint mmindent) döntse le mindenki maga, hogy neki mi fér bele az erkölcseibe.

2012. aug. 11. 17:24
 42/50 Hanariko ***** válasza:
Jah és lehet hogy látszatra ez nem olyan, mintha kiállna az út szélére egy menetért (vagy többért)és tíz ezer forintért, de ugyan úgy pénzért adná a testét, tehát lek*rváznák... és ebben az esetben sztm jogosan.
2012. aug. 11. 17:26
 43/50 anonim ***** válasza:

Pont valami ilyesmit akartam írni. Szóval oké hogy te bevállalod a 20 millát, de akkor is miért kell hogy a többi lány mind hazudjon, vagy hogy egyáltalán mindegyik fix bevállalja, csak álszent.

Igazából továbbra is amellett állok, hogy ezt így úgyse lehet megmondani, ahhoz kell 20 milla és sok-sok lány, akit lehet kérdezgetni. HABÁR tény hogy bennem is van egy kis gondolat, hogy háát azért 20 millával óda állnák lehet nem küldene-el. De még így úgy látom, hogy ez akkor sincs így. Nem mindenki ennyire pénz centrikus, lehet valakinek tök jó élete van a plusz 20 millió nélkül is.

Persze az is valószínű hogy valaki aki évek óta tengődik az éh halál és szomjan halás között, kapandóbb lesz egy ilyen felkérésre, hát ha csak nem extréme módon makacs, de akkor úgyis rálehet venni. De mindenki tuti nem. Egyenlőre nem hiszem azt hogy mindenkinek rettegnie kell mikor támadja le a bnőjét egy pasas 20 millióval hogy megdugja.

2012. aug. 11. 17:29
 44/50 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék. Nem vitatkozom veletek. Beszélgetünk és megosztjuk egymással a véleményünket.

Természetese

2012. aug. 11. 17:37
 45/50 anonim ***** válasza:
Természetesen elfogadom a különböző hozzáállásokat, csak megjegyeztem, hogy szerintem ez változni fog.
2012. aug. 11. 17:37
 46/50 anonim ***** válasza:
Te mennyiért adnád egy órára a seggedet?
2012. aug. 11. 20:00
 47/50 anonim ***** válasza:
Te megtennéd,ugyanis mindenki magából indul,és már nehogy egy kis szarjankó akarja itt már nekem/ nekünk megmondani ,hogy mit tennék/tennénk,ha ilyen helyzet adódna, majd akkor tudna dönteni az ember,ha megtörténne.De nincs az a hülye aki ennyit fizetne egy menetért.
2012. aug. 12. 07:55
 48/50 Hanariko ***** válasza:

47. válaszoló:

Na ez meg a másik, hogy nincs az a milliárdos, aki 20 millát "kidob az ablakon" egy menetért.

Sztm a legfullossabb prosti is kapható 100 ezerért.

Ez nem a barátok közt... xD

2012. aug. 12. 10:28
 49/50 anonim ***** válasza:

'szarjankó'

Gratula a stílusodért...látom téged 'tisztességesen' neveltek...

2012. aug. 12. 12:11
 50/50 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés! Mi volna ha? Persze nem hinném, hogy valaki fizetne ennyit egy menetért!
2012. aug. 12. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!