Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdést amiben az állt, hogy 20 milláért lefeküdnétek-e egy férfival és volt igent mondott és volt akik nemet írtak! Na most, ha előttetek volna a pénz 20 ezer ft-os címletekben egy táskában az a 20 millió ft és mondaná a férfi itt a pénz vidd el bankba, hogy ne az legyen, hogy vissza veszi a ffi. Na és a pasival csak egy menetet kellene lenyomni ami jó esetben 20 perc rossz esetben 1 óra! Ez miért nem volna jó ajánlat? Az egyik lány azt írta, hogy venne egy kis lakást egy kis autót és a szüleinek is adna belőle. Azért 20 millió ft az megkönnyítené az életeteket! Mert, ha 100 ezer ft-ot ajánlana fel arra azt mondom oké, hogy nem mentek bele de azért 20 milla! :D
2012. aug. 11. 15:12
1 2 3 4 5
 31/50 Hanariko ***** válasza:
jah hát igen, de ha egyszer rá tudta venni, sztm rá táudja másodszorra is... meglebegteti megint azt a 20 millát és kész. Amúgy az első ilyen alkalom is a nőn múlik, nem csak a többi.
2012. aug. 11. 15:48
 32/50 anonim ***** válasza:
Nem lenne az a pénz,hogy én valakivel csak úgy lefeküdjek!Nálam a szex kézen fogva jár a szerelemmel.Ergó ha nem vagyok szerelmes,és nincs párom senkinek sem teszem csak úgy szét a lábam!
2012. aug. 11. 15:57
 33/50 anonim ***** válasza:

A gazdag nők között előfordulhatnak olyanok akik nem vállalnák be 20 millió forintért

A többi meg csak álszent

2012. aug. 11. 16:14
 34/50 anonim ***** válasza:
Szánalmas és ostoba férfiak sokasága. Nem vagyok útszéli ribanc, hogy pénzért nyújtsak szolgáltatás. Aki szerint pedig ez álszentség, az férfiként magát minősíti ilyen gondolkodásmóddal.
2012. aug. 11. 16:24
 35/50 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de egyetértek a Kérdezővel.

Nyilván van pár gazdag lány, akinek 20 millió nem ér meg ennyit. Őszintén, én sem vagyok 'templom egere', de nem hiszem, hogy nemet mondanék. És nem azért, mert 'nem neveltek meg jól', vagy mert 'nincs tartásom', hanem azért, mert 20 milliót egy óra alatt keresni nem rossz, van ember, aki ezt a pénzt 20 év alatt keresi meg és ebből a pénzből valaki az egész életét helyre tudja hozni. Ezen azért gondolkodjanak el azok, akik szenteskednek...

2012. aug. 11. 17:02
 36/50 A kérdező kommentje:
Le a kalappal utolsó lány! :) De az is lehet 15 perc alatt elmegy a pasas akkor 15 perc alatt 20 milla! :)
2012. aug. 11. 17:07
 37/50 anonim ***** válasza:

Hanariko!

Megkérdezhetem, hogy Te saját magad tartod el? Vagy a szüleid tartanak el még?

Esetleg szűz vagy még és azért tartod ekkora dolognak a szexet?

Kíváncsi vagyok egyébként, hogy ha 10 év múlva ugyanezt megkérdezik tőled, akkor mit válaszolsz majd rá. :)

35. voltam.

2012. aug. 11. 17:08
 38/50 anonim ***** válasza:

15 perc? Húúú, az még jobb!

'az utolsó lány' :)

2012. aug. 11. 17:10
 39/50 anonim ***** válasza:
17:02 Végre egy őszinte lány!
2012. aug. 11. 17:10
 40/50 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a többiek is őszinték. Ők máshogy vélekednek ezekről a dolgokról, mint én. De hiszem, hogy kerülhetnek olyan szituációba, hogy megváltozzon a véleményük. Vagy csak pár év kell hozzá. :)

Még mindig 35. voltam.

2012. aug. 11. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!