Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Miért vagytok ilyenek? 24F

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdést amiben az állt, hogy 20 milláért lefeküdnétek-e egy férfival és volt igent mondott és volt akik nemet írtak! Na most, ha előttetek volna a pénz 20 ezer ft-os címletekben egy táskában az a 20 millió ft és mondaná a férfi itt a pénz vidd el bankba, hogy ne az legyen, hogy vissza veszi a ffi. Na és a pasival csak egy menetet kellene lenyomni ami jó esetben 20 perc rossz esetben 1 óra! Ez miért nem volna jó ajánlat? Az egyik lány azt írta, hogy venne egy kis lakást egy kis autót és a szüleinek is adna belőle. Azért 20 millió ft az megkönnyítené az életeteket! Mert, ha 100 ezer ft-ot ajánlana fel arra azt mondom oké, hogy nem mentek bele de azért 20 milla! :D
2012. aug. 11. 15:12
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Álszentek, valójában 99% biztos h belemenne, legfeljebb utána szégyellné egy részük.
2012. aug. 11. 15:28
 12/50 A kérdező kommentje:
Én amúgy ezért nem mondanék rosszat egy lányról sem, ha kiderülne pl az egyik ismerős csajról, hogy ilyet tett de, ha piáért vagy 20-30 ezer ft-é megtenné na akkor rossz véleménnyel lennék!
2012. aug. 11. 15:30
 13/50 anonim ***** válasza:

Hülye vagy ha így gondolod kérdező. Biztos van aki, de az se fog szeretni, az csak kihasznál hogy milyen szánalmas loser vagy. Úgyhogy buksz 20 millát, mikor egy luxus prosti ahogy te is írtad max 100ezer (de akkor ez ez biztos valami ultra tuti lehet mert 30 ezerért is már olyanok vannak).

Másik egyes lányok úgy vágnának pofán szerintem, hogy bevörösödne az arcod, ismerek is ilyet. És örülök is, inkább éhen döglök minthogy ilyen urvákkal éljek. Számít a pénz persze, de annyira nem fontos, ha amúgy kiegyensúlyozott életed van. Én havi 300ezer FT fizetéssel pl bőven megelégednék. De ez mellékes,

Amúgy én is kíváncsi vagyok téged ez most zavar, vagy van 20 millád és kéne egy csaj??

2012. aug. 11. 15:32
 14/50 anonim ***** válasza:
Mert tisztelet a kivételnek,az ilyen lányok qrvák..,ennyi.
2012. aug. 11. 15:34
 15/50 anonim ***** válasza:

Nem értem mi különbség van 20-30 ezer meg 20 millió között. A mennyiségen kívül. Mert mindkettőnél ugyanaz a helyzet, pénzért fekszel le egy férfival, ami elítélendő dolog, legalábbis mifelénk. Aztán lehet hogy nálad más a helyzet.

Én nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy valakivel pénzért csináltam, szégyellném magam, ez szerintem mindenki számára érthető.

Nem értem itt pontosan mi a probléma. Számodra nem normális, ha valamelyik lány normálisan viselkedik?

Képzeld csak, vannak még lányok, akiknek van tartásuk, és akármennyit ajánlanak fel neki, a büszkesége és a női mivolta többet ér neki akárhány millió forintnál is.

2012. aug. 11. 15:34
 16/50 anonim ***** válasza:

Ja eszembe jutott egy jó. Na ha tényleg ennyire kíváncsi vagy meg nem hiszed, akkor tökéletes teszt.

Szerezz 20 millát, ha nincs annyid vegyél fel hitelt. Legalább szexelsz egy jót nem? végül is. Aztán a 20 millióddal megkérdezgetsz random lányokat, hogy bevállalják-e . ÉÉss ennyi. Megkapod a választ.

2012. aug. 11. 15:35
 17/50 A kérdező kommentje:
Te utolsó egy barom vagy és értelmetlen! Ez csak egy kérdés ez egy feltételezés! És arról nem volt szó, hogy szeretni kell meg vele élni csak egy szex ami 20-30 perc vagy 1 óra. Nekem nincs 20 millióm mivel jelenleg munkanélküli vagyok de, ha volna is 20 millám nem egy fél órás numerára költeném! Máskor értelmezd a kérdést jobban!
2012. aug. 11. 15:36
 18/50 Kleo25 ***** válasza:
Az emberi tartást , tisztességét elveszti az ember, ne hidd azt hogy csak úgy aláfekszik valaki 20 milláért, az igen akinek csak a pénz számít, vannak olyan dolgok amit nem lehet meg venni pénzért.
2012. aug. 11. 15:36
 19/50 A kérdező kommentje:
# 13/17 szántam
2012. aug. 11. 15:37
 20/50 anonim ***** válasza:

Jóhogy álszenteskedés, most azt mondja mindegyik h nem , de ha már ott állna előtte egy kupacban a lóvé akkor már mást mondana.

Nincs az a nő, akit ne lehetne megvenni.

Szerintem 20 millióból bármelyik átlagos nőt megveheted, egy ismertebb, fullosabb csajnak viszont többet kell azért leszurkolni.

Valahol olvastam erről egy cikket, nem kell azt gondolkodni, h a nőknek annyira hatalmas tartásuk van.

2012. aug. 11. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!