Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen fiuk, vagy tegyek le errol?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy modell alkat, sajnos genetika. Sportolok rendszeresen. A kerdesem az, hogy vannak-e izmos fiuk akiknek bejonnek az ilyen lanyok. Nem vagyok sportos, izmos, csipoben , popsiban, combban eros vagyok. (eddig az arcomat dicsertek a fiuk)
15L bocsi az ekezetekert, mobilrol irtam.
2012. aug. 11. 00:00
11/26 A kérdező kommentje:
Nem szivesen rakom fel a fenekem a netre, bocsi ;))
2012. aug. 11. 00:07
12/26 anonim válasza:
Lúzer fiút találhatsz.
Izmosat/jóképűt nem hiszem.
13/26 anonim válasza:
hali, küldesz képet privátba? utána, én is küldök, ha kéred :D
14/26 anonim válasza:
Jó de ez alapján lehet,hogy formás husis,ami nagyon szexi,vagy formátlan zsírkoloncok ami már kevésbé..bocs de kép nélkül bármelyik lehet.16/F(magas,izmos)
15/26 anonim válasza:
arc nélkül se??? am a facebook is netnek számít ám :D
16/26 A kérdező kommentje:
Nem az alompasira gondtam, de egy kicsit legyen izmos.nehogy majd en vegyem fel a nyakamba :D:D(nem varom el tole hogy felvegyen) :-)
2012. aug. 11. 00:16
17/26 A kérdező kommentje:
A facebookra se rakom fel a seggem :D
2012. aug. 11. 00:17
18/26 anonim válasza:
Ha szép testű embert akarsz, akkor minimum, hogy a tied is legyen az, szerintem. Ez a genetika duma pedig kifogás. Akaraterő kell: kitartó sportolás, diéta.
Azt írod sportolsz rendesen, ez bármit jelenthet, pl. hetente egyszer biciklizel 5km-t. Ez is rendszeres, de semmit sem ér. Minden nap kell sportolni, és betartani a diétát.
19/26 anonim válasza:
nem is a seggedről beszélek :D csak a testedről(természetesen ruhába) egy képet...
20/26 anonim válasza:
mégis honnan tudjuk, hogy nézel ki ?? ennyiből nem lehet eldönteni. a lányok amúgyis szeretik magukat nagyobbaknak látni, mint amekkorák. kép nélkül nehéz megmondani, hogy milyen is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!