Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csajozzak be, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be, ha nem vgyok gazdeg, nem vagyok sz. Rrà gyùrva, ès mèg szuz is vagyok? 24/F

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 17:19
 1/8 Mókusgyilkos ***** válasza:
és még agyad sincs.
2012. aug. 10. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanez csak nem szűz vagyok,hanem skorpió!:P
2012. aug. 10. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
ha úgy gondolod, hogy a csajozáshoz mindenképp kőgazdagnak és sz@rrágyúrtnak kell lenni, akkor nem sok sikered lesz.
2012. aug. 10. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:

A volt barátom ugyanilyen volt, 24 évesen még szűz és amikor először lefeküdtünk észre se vettem rajta, hogy még nem volt nővel, mert attól függetlenül tökre úgy tűnt, mint akinek már van ebben gyakorlata.

Hát kitartás, meg egy kis adag önbizalom, aztán hajrá! :)

2012. aug. 10. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyűjtsél agyat, legyél férfi... -.-'
2012. aug. 10. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyen egyéniséged,humorod stílusod.Nem a pénzed meg az izmaid miatt fognak szeretni,vagy ha igen azok ribizlik,velük ne foglalkozz.. Menj oda egy lányhoz és szólítsd le...,"Helló bébi gyere együnk egy kis meggyet"
2012. aug. 10. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ezen kívül még jóképű és magas se vagy, akkor sehogy nem fogsz tudni becsajozni. Ha mégis sikerül, akkor viszont soha ne mondd el neki, h szűz vagy!
2012. aug. 10. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
legyél gazdag és gyurd sz.Rrá magad
2012. aug. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!