Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban a " jó csajoknak " milyen pasik jönnek be? Gondolok itt : ruha, haj, személyiség, stb.
Ez az egész sztem egy marhaság, hogy kocsi kell, meg pénz, és bunkonak kell lenned ahhoz, hogy felszedj egy csajt.
Igazábol az a lényeg h más legyél mint a többi srác, legyél egyedi mindenben, ruha, haj, személyiség, de ami a legfontosabb, hogy férfiként viselkedj, és egyszeruen élvezd amikor a csajjal vagy.:)
Ha lehetek olyan öntelt, hogy jó csajnak definiálom magam, akkor nekem a hozzám hasonló pasik jönnek be, akikben megvannak ugyanazok az értékek, mint bennem.
Nagyon fontos, hogy okos legyen, hogy el tudjon gondolkodtatni és értse, amiről a beszélek neki. Legyen talpraesett, jó problémamegoldó képessége, ne csak puszta tényismerete.
Hasonló értékrend: keresztény vagy ahhoz hasonló emberi értékek a pénz, anyagi dolgok, élvezetek hajszolása vagy önimádat helyett.
Legyen benne kíváncsiság, életkedv, ne csak passzív részvevője legyen az életnek. Tehát jó ha szeret utazni, van hobbija, érdeklődik többféle téma iránt, nem csak otthon ül és játszik a gépen.
Pozitív gondolkodású, állandó panaszkodás helyett megoldásokat keres és meglátja az életben a jó dolgokat. Nem mond olyanokat, hogy "nekem ez úgyse sikerülne" és nem siránkozik, hogy milyen szörnyű az élet és nem hibáztat másokat a saját kudarcaiért.
Nem árt ha egy kicsit romantikusabb, érzelmesebb típus. Esetleg még hajlandó is kimutatni.
Egy-két dologban pedig jó ha kiegészít: legyen határozott, magabiztos. Egy férfinak muszáj, hogy legyen kiállása. Vannak srácok akik hiába aranyosak, imádnivalóak, ha egyszer nagyon félénkek, visszahúzódóak nem tudok velük mit kezdeni. Ők sajnos be fognak kerülni a barát zónába. Magabiztosság alatt nem a nagypofájúságot értem! Az taszít. De ne ijedjen meg ha hozzá kell szólni a pincérhez...
A listát még sokáig tudnám folytatni, de ezek a legfontosabbak, ha ez megvan és nincs vele valami nagy gáz egyéb területen (pl. alapvető higiénia hiánya) akkor tuti nyert ugye van nálam, mert borzasztó ritkán találkozom olyan pasival, akikben ezek megvannak.
Ruha és haj nem mérvadó, bár ha kopasz vagy nagyon igénytelenül öltözködik az probléma lehet. Nekem legjobban a félhosszú haj tetszik, de igazából teljesen mindegy, ami a srácnak jól áll. De a tüsi és nagyon rövid haj ritkán jön be. Ruha: a legtöbb pasi abszolút nem ért hozzá és nem is érdekli mit vesz fel, holott ezzel ÓRIÁSI előnybe lehet kerülni, ha valaki jól öltözködik. Részemről mindegy, hogy sportos vagy elegáns, de mindenképp nyugatiasabb, nagyvárosias stílusú legyen. Az ilyen suttyó, kínais stílusú ruháktól rosszul vagyok. Nem tetszik ha valakinek a nadrág ülepe a térdénél van, kilóg a fél alsógatyája. Vegyen fel egy olyan nadrágot ami jó rá és nem lóg rajta, ettől még nem leszel meleg. Sima póló helyett jobban tetszik a V nyakú (de nem kivágott!) póló vagy ing. Tetszik az ingre rávett pulcsi. De alapvetően szerintem a legtöbb pasi ott rontja el, hogy nem jó méretet vesz és olyan pólót, gatyát vesz, ami lóg rajta. Értem én, hogy kényelmesebb de baromi bénán néz ki. Valamint egyáltalán nem figyel arra, hogy amit felvesz összepasszoljon. Ezt nem kell agyonagyalni, nem is kell, hogy tökéletes legyen, de ha valami színben, stílusban egyáltalán nem illik össze, azt ne vegyük fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!