Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: ki az aki ruha alatt nem hord bugyit? 17/L
Figyelt kérdés
Jobb anélkül? A korotokat is írjátok le kérlek.2012. aug. 9. 16:03
3/8 anonim válasza:
Csak hálóing alatt nem hordok, vagy néha meztelenül alszom, de nappal hordok bugyit, mert különben hova tenném az egészségügyi betétem. Tampont meg naponta nem akarok használni, csak ha menstruálok.
4/8 anonim válasza:
Akkor hová csöppen a puncilé? Nem lehet bent mindig tampon.
5/8 anonim válasza:
Én hordok, nem tudnék bugyi nélkül lenni.
6/8 anonim válasza:
En sem hordok..:) Nyaron sosem! 21/L
7/8 anonim válasza:
Remélem, aki nem hordja az összegombásodik. Gusztustalan. Még a hálóruhám alatt is van bugyim...-.-
8/8 anonim válasza:
"Áh most felizgultam:)"
Mire? A hugyos nadrágra?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!