Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (Lányok! ) Hogy szólítotok le egy csajt (/srácot) a strandon? Ezekből ki alakulhat komolyabb kapcsolat is?
A vízben vagy a parton?
Ha többen vagyunk baráti társaságban, akkor mi úgy szoktuk, hogy arra dobáljuk a labdát, visszakérjük, majd még egy párszor. A végén mindig kialakul valami, ha a másik fél (felek) is akarjá(k). Persze ezek csak ilyen "hülyülések" ilyenből szerintem nem sok komoly alakulhat ki, bár ki tudja.
16/F | Rob
Mi is ugyanígy szoktuk a barátnőmmel.:D:D
De azért van, mikor csak simán labdázgatunk a vízben, és odajön 1-2-3 srác, hogy beszállhatnak-e (labdázni).
16/L
De mondjuk ez változóan szokott bejönni, múltkor két lány még csak azt sem mondta meg, hogy hány évesek, bár lehet rosszul indítottam :D.
Előző vagyok.
Nekem nem sok esélyem van ilyesmire:D Legutóbb láttam egy helyes srácot - a barátnőmmel ketten mentünk strandolni. Eléggé nézett minket, majd éppen hogy elhatározta volna magát valamire, amikor a barátnőm apja, aki mellékállásban úszómester, odament hozzánk tisztes távolságra és a partról odaintegetett neki. T_T A srác fejvesztve menekült:D
Máskor meg olyan volt, hogy egy bunkó srácot vettünk kezelésbe, aki folyton fröcskölt és két helyes srác elkapta a kedvünkért:D Jófejek voltak, de ez az egész csak arra az egy napra szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!